Widok

Dobry Salon kosmetyczny w Gdyni?

Moda i uroda Chylonia Temat dostępny też na forum:
Witam,
czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry salon kosmetyczny w Gdyni, a najlepiej na Chyloni? Chodzi mi o dobre zabiegi na twarz, masaż, no i oczywiście miłą obsługę a ceny przyzwoite :) Nie jestem z trójmiasta, a chcę zorganizować niespodziankę. Proszę więc jeśli to możliwe o adres i tel.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Blue SPA na Pogórzu.
Mikro z kwasem migdałowym 140, mikro z maską algową i masażem 120 i to bez żadnych promocji.
Świeczki, ręczniczki, muzyczki, kadzidełka ;-)
Zakres usług od regulacji brwi po biolifting i dermomasaż.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
moja ciocia robila obie makijaz pernamentny w chyloni w studio body, porazka! nigdy nie widzialam tak tragicznie zrobionego zabiegu! na oku zamiast kreski ma fale. Kiedy poszla na poprawk bylo troche lepiej ale nie zaplacilabym za tak wykonana usluge, cale szczscie ze jest tak cienka ze ledwo co widac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam salon GUERLAIN na Abrahama, istnieje dlugo, wyglada drogo bo kosmetyki maja drogie, ale same zabiegi w normalnych cenach, i tysiac razy porzadniej zrobione, w reczniczku, kolderce i swieczkach :)
za kwasy glikolowe + mikrodermabrazje placilam 150 zl niecaly tydzien temu, chodze tam od ponad 5 lat co jakis czas a sprawdzilam inne salony, np w witawie i nie umywaja sie do Guerlaina.

Dobry tez jest instytut GUINOT na witominskiej, ale nie wiem jak z cenami, moga byc wysokie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Hej! Idz na konsultacje do Pani Iwonki ze studio Body ,ona Ci wszystko wyjasni i doradzi!;) Robiłam tam Praktyki zawodowe i wszystkie klientki które przychodziły na makijaż permamentny do Pani Iwonki wychodziły bardzo zadowolone! Także polecam;) a za konsultacje nic nie zaplacisz i umówisz się na zabieg;)!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
Witam, robiła któraś z Was może makijaż pernamentny w Chyloni w domu towarowym w studiu body??
ja mam zamiar ale sie boje, podzielcie się wrazeniami.
PozdrawiAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Polecam super nowoczesny salon fryzjersko-kosmetyczny "Dotyk Piękna" na Słupeckiej w Gdynia(obok Warszawskiej), mają naprawdę super miłą i profesjonalną obsługę. Czasem niezłe rabaty i duży wachlarz usług - od fryzjera po masaże i kosmetykę... naprawdę polecam, bo nie zabiją Cię ceną.... tel. 508 804 415
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5
polecam znajomą masażystkę z Gdyni, która wykonuje tanio i profesjonalnie, rewelacyjne masaże! tel do niej 880283258
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
polecam gabinet kosmetyczny Selena, który znajduje się na Chylońskiej 198 w solarium przy przystanku autobusowym piaskowa
telefon 503-555-175
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
polecam salon Madame na Witominie 669-46-66
bardzo sympatyczne panie kosmetyczki, pełen profesjonalizm i duży wybór zabiegów, najlepsza henna brwi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
na chyloni Studio Odnowy biologicznej Body ;) wpisz w google studio body gdynia
, mają rozne promocje i zniżki;) a gdy chcesz komuś zrobić prezent dają ci specjalne zaproszenie ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Na Obłuży ul Cechowa polecam scarlet tam jest naprawdę dobra kosmetyczka Pani Monika. Ja długo szukałam i nikt nie umiał poradzić sobie z moją cerą a tu wizełam pakiet na 5 zabiegów jestm po trzecim i naprawdę duża zmiana.

W gabinecie też miła kojaca atmosfera.
Jestem wybredna jeśli chodzi o zabiegi, ale tu czuję że zostanę na długo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Na Chyloni to za bardzo nie wiem ale wiem że na Obłużu jest bardzo fajny gabinet kosmetyczny "Gracja Lady Rose" jakoś na wysokości Kauflandu. Ceny są w miarę przyzwoite ale za to obsługa niesamowita.Mi się tam bardzo podoba a w szczególności peedicure- Rewelacja .Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
GDYNIA VIS A VIS DWORCA GŁÓWNEGO ODNOVA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
na chyloni jest salon na ulicy chylońskiej wiem , że przychodzi tam sporo ludzi bo przed ciążą chodziłam tam na solarium niewiem jakie mają ceny zabiegów... niepamietam adresu ale jest miedzy przystankiem kcynska a rynkiem chylonia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6