Widok

Dobry doradca finansowy szukam

Szukam sprawdzonego doradcy finansowego, chodzi o kredyt mieszkaniowy. Może ktoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie ma takowych! sa tylko sprawdzeni dla siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja słyszałem o panu, który się nazywa Piotr Bralczyk. on jest niezależnym specjalistą od finansów, bo nie jest zatrudniony w żadnej firmie inwestycyjnej, nie wiążą go żadne plany sprzedażowe, dlatego proponuje najorzystniejsze dla klienta fundusz. To wydaje się być rozsądne. Ostatnio coraz częściej myślę o ulokowaniu pieniędzy w funduszu i z tego co się orientowałem to ta opcja by mi najbardziej odpowiadała. Może ktoś ma jakieś doświadczenia zwiazane z funduszami i chce się podzielić, albo miał styczność z doradcą P. Bralczykiem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam a właściwie cały czas mam, bo akurat tak się zdarzyło, że miałam przypływ gotówki, którą chciałam jakoś zainwestować. polecam pana Bralczyka, jest dyskretny, ma klasę i można mu zaufać :)
Również zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem. Z tego co zdążyłem się zorientować to współpraca z panem Bralczykiem wygląda dość sensownie. Rozmawiałem z moimi kolegami, którzy od jakiegoś czasu pomnażają swój kapitał w ten czy inny sposób i w większości słyszę głosy, że niezależny doradca do najlepsze rozwiązanie, ponieważ nie pracuje dla prwizji firm, a dla zysku klienta właśnie
Pan jakub i Hubert maja to same i.d. Co za zenujaca pseudoreklama :):)
Usmialam sie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a na czym dokładnie polega praca tego Piotra Bralczyka o którym tak piszecie?
Polecam Panią Lucynę Jaśkowiak 603059244
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest niezależnym doradcą i ma wieloletnie doświadczenie w finansach, zajmuje się finansami, doradza, inwestuje...bardzo pomocny, no i raportuje Ci co robi!
Ja mam swojego doradcę. Bardzo mi pomógł i przeprowadził przez ten skomplikowany etap. Mogę go z czystym sumieniem polecić. Jak ktoś potrzebuje namiary,to służę dalszymi informacjami.
Kilka kwestii do wyjaśnienia. po pierwsze z tego co mi wiadomo to pan Bralczyk nie jest doradcą inwestycyjnym bo do tego potrzebna jest licencja. Dalej jest on tylko pośrednikiem miedzy klientem a funduszami i jest niezależny to znaczy nie musi sprzedawać jakiś konkretnych funduszy tylko wybiera te najlepsze w danej chwili. Według mnie skorzystanie z usług tego pana to mądry wybór. Jednak żeby dowiedzieć się wszystkiego i ostatecznie zdecydować polecam umówić sie na spotkanie
To prawda. Osobiście polecam pana Bralczyka, z tego co mi wiadomo jako jedne z nielicznych cały czas kontroluje nasze środki
Polecam Pana Łukasza Dubel. Kompetentny, zaangażowany i zawsze uśmiechnięty . Załatwiał nam kredyt hipoteczny i pierwsze zdanie jakie wypowiedział do nas to " Najlepszą opcją jest PKO SA, Getin i Alior odpadają bo są drogie". Nasz wcześniejszy doradca wmawiał nam, że nie dostaniemy kredytu w PKO SA i polecał Getin. Jak się później okazało zrobił tak bo dostałby za to wyższą prowizję. Od roku mamy kredyt w PKO SA i jeseśmy zadowoleni. Pan Łukasz umiejętnie wyjaśniał nam rzeczy niezrozumiałe,dbał o nas na każdym kroku. Zawsze odbierał telefon.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam - doradca finansowy Stanisław Jankowski, Gdańsk

ja mogę tylko nie polecić - nie polecam pana Stanisława Jankowskiego (jego biuro mieści się w biurowcu Torus) z Gdańska - nachalne namawianie na trefnych produkty oszczędnościowe, oferowanie drogiego kredytu z dodatkowymi ubezpieczeniami
polecam firme Credit In. fachowa pomoc, znajomość produktow i ofert. nie musiałam sie martwic o nic a doradca robil wszystko za mnie:)
dostalam kredyt na naprawde dobrych warunkach.
Tutaj http://sprawdzonydoradca.pl przejrzyjcie sobie doradców, są z różnych miast, więc jest w czym przebierać. A doradca finansowy to ważna przy wzięciu kredytu osoba, więc nie ma co na nim oszczędzać.

Super, tylko on nie jest z Trójmiasta tylko z Warszawy . Możesz doradzić miejscowych ?

Od jakiegoś czasu prowadzę rozmowy z Andrzejem Lewańskim jeśli chodzi o hipotekę pod dom dla nas i chyba dojdziemy do jakiegoś porozumienia. Na pewno fachowy doradca, nie rzuca słów na wiatr, zawsze jest przygotowany do rozmowy, zna temat, wie jakim budżetem dysponujemy i na jaki kredyt jesteśmy sobie w stanie pozwolić, także na pewno profesjonalna osoba, rzetelna, dotrzymuje też terminów, nie ma tak że się umawiam na spotkanie a facet dociera pół godziny później....

Polecam p. A. Lewańskiego, można go łapać przez telefon ( 502739445). bardzo się cieszę bo w końcu udało mi się dostać kredyt na mieszkanie, a już traciłem nadzieję, że kiedykolwiek będą miał coś – swojego, zamiast tylko płacić za wynajem całe życie...

Tez jak poprzednicy polecam Pana Andrzeja

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Architekt wnętrz - szukam (21 odpowiedzi)

Poszukuję architekta wnętrz. Interesuje nas pomoc przy wystroju pokoju dziecięcego. Potrzebujemy...

architekt wnętrz - polecane osoby (18 odpowiedzi)

Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby, którą możecie...

Wykończenie pod klucz - kogo polecacie? (21 odpowiedzi)

Witam, Kupimy mieszkanie w stanie deweloperskim w Gdańsku, ok 60m2. Chcemy je (w...

do góry