Widok
ja słyszałem o panu, który się nazywa Piotr Bralczyk. on jest niezależnym specjalistą od finansów, bo nie jest zatrudniony w żadnej firmie inwestycyjnej, nie wiążą go żadne plany sprzedażowe, dlatego proponuje najorzystniejsze dla klienta fundusz. To wydaje się być rozsądne. Ostatnio coraz częściej myślę o ulokowaniu pieniędzy w funduszu i z tego co się orientowałem to ta opcja by mi najbardziej odpowiadała. Może ktoś ma jakieś doświadczenia zwiazane z funduszami i chce się podzielić, albo miał styczność z doradcą P. Bralczykiem?
Również zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem. Z tego co zdążyłem się zorientować to współpraca z panem Bralczykiem wygląda dość sensownie. Rozmawiałem z moimi kolegami, którzy od jakiegoś czasu pomnażają swój kapitał w ten czy inny sposób i w większości słyszę głosy, że niezależny doradca do najlepsze rozwiązanie, ponieważ nie pracuje dla prwizji firm, a dla zysku klienta właśnie
Kilka kwestii do wyjaśnienia. po pierwsze z tego co mi wiadomo to pan Bralczyk nie jest doradcą inwestycyjnym bo do tego potrzebna jest licencja. Dalej jest on tylko pośrednikiem miedzy klientem a funduszami i jest niezależny to znaczy nie musi sprzedawać jakiś konkretnych funduszy tylko wybiera te najlepsze w danej chwili. Według mnie skorzystanie z usług tego pana to mądry wybór. Jednak żeby dowiedzieć się wszystkiego i ostatecznie zdecydować polecam umówić sie na spotkanie
Polecam Pana Łukasza Dubel. Kompetentny, zaangażowany i zawsze uśmiechnięty . Załatwiał nam kredyt hipoteczny i pierwsze zdanie jakie wypowiedział do nas to " Najlepszą opcją jest PKO SA, Getin i Alior odpadają bo są drogie". Nasz wcześniejszy doradca wmawiał nam, że nie dostaniemy kredytu w PKO SA i polecał Getin. Jak się później okazało zrobił tak bo dostałby za to wyższą prowizję. Od roku mamy kredyt w PKO SA i jeseśmy zadowoleni. Pan Łukasz umiejętnie wyjaśniał nam rzeczy niezrozumiałe,dbał o nas na każdym kroku. Zawsze odbierał telefon.
Tutaj http://sprawdzonydoradca.pl przejrzyjcie sobie doradców, są z różnych miast, więc jest w czym przebierać. A doradca finansowy to ważna przy wzięciu kredytu osoba, więc nie ma co na nim oszczędzać.
Od jakiegoś czasu prowadzę rozmowy z Andrzejem Lewańskim jeśli chodzi o hipotekę pod dom dla nas i chyba dojdziemy do jakiegoś porozumienia. Na pewno fachowy doradca, nie rzuca słów na wiatr, zawsze jest przygotowany do rozmowy, zna temat, wie jakim budżetem dysponujemy i na jaki kredyt jesteśmy sobie w stanie pozwolić, także na pewno profesjonalna osoba, rzetelna, dotrzymuje też terminów, nie ma tak że się umawiam na spotkanie a facet dociera pół godziny później....