Widok

Dobry endokrynolog na nfz

Znacie może jakiegoś dobrego endokrynologa na nfz lub prywatnie ale za rozsądną cenę? Jescze mam pytanie czy potrzebuję skierowania do endo czy mogę iść bezpośrednio?

Chciałabym zrobić odpowiednie badania hormonów a na nie wolałabym iść ze skierowaniem....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jest telefon do Invest banku boże
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Dorote Birkholz-Walerzak dobry specjalista tylko za wizyte 120zl
Gabinet na morenie ( w przychodni morena jaskowa 105) 604-933-120
Zanim w szpitalu sie doczeka na endokrynologa..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to ja na swiezo, znajoma polecila lekarza ktory przyjmuje na akademii medycznej, ale ze nie jestem w pl ubezpieczona to poszlam prywatnie, 100zl/ wizyta, pan poswiecil mi grubo ponad godzine, powyjasnial i podszedl tak konkretnie, ze zal d*pe sciska ze nie znalazlam go wczesniej. Od kilku lat mecze sie z wybitnie upierdliwymi objawami i wiekszosc lekarzy olewalo sprawe. Niby nic mi nie jest ale objawy sa i bylam w sytuacji patowej i nie powiem juz irytowalo mnie to. Dosc szybko postawil diagnoze (mialam spory komplet badan zrobonych wczesniej). Jest szansa na duza poprawe bez ciezkiego leczenia, pytanie tylko dlaczego od 6 lat trafialam tylko na konowalow wyciagaczy kasy.... ktorzy nie mogli zwyklego wahniecia organizmu od stresu wyleczyc (hiperprolaktynemia czynnosciowa) i zdiagnozowac.

Pan przyjmuje w endo -med na opolskiej 5 - przymorze (trafic ciezko jak cholera) i teraz nie mam polskich znakow a to wazne, wiec polecam sprawdzic na ich stronce dokladne nazwisko -OBOLONCZYK zdaje sie Llukasz. Konkret.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (29 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Endometrioza (49 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry