Widok

Dobry fryzjer na długie rozpuszczone włosy... z Gdyni

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chce mieć częściowo rozpuszczone włosy i wpięty w nie welon tak aby nie odpadł.... poszukuje dlatego dobrego fryzjera ... bo na moich włosach cięzko się cokolwiek robi a i spinki sie nie utrzymują ...
Proszę o pomoc
Rejon Gdynia Grabówek Centrum , Maksimiliana
Z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dODAM ŻE NIGDY W ŻYCIU NIE BYŁAM U FRYZJERA A NIE JEDNO "ARCYDZIEŁO " WIDZIAŁAM WIĘC SIĘ BOJĘ ... ZWŁASZCZA ŻE NA SWÓJ ŚLUB POWINNAM CHYBA WYGLADAĆ JAK KSIĘŻNICZKA A NIE CZUPIRADŁO...
POMOCY
Proszę pomóżcie to ciężki dylemat gdzy się wcześniej nie chodziło do fryzjera...
tez szukam fryzjera....
A83DZIA POGADAMY W PON NA NAUKACH BO JA TEŻ SZUKAM,CIĘZKO JEST ZNALEŹĆ FRYZJERA NA DŁUGIE WŁOSY
zapraszam moje panie na www.annawojciechowska.com
można na gg 589192
dojeżdzam do domu i nie boje się długich włosów bo każdy porządny fryzjer powinien sobie dać radę z poskromieniem ich!!
kontakt mailowy: calcivore@gmail.com
Też chcioałabym mieć rozpuszczone włosy... tylko nie mam zupełnie pomysłu jak to zgrac z welonem... zupełnie tak jak Ty poszukuje fryzjerki, która mi coś doradzi...
image

i ja mam ten sam problem.wlosy dlugie do pasa i bardzo grube.tez szukam dobrego fryzjea.
image

a ja polecam salon Pani Bożeny Nyncy - Styl w Gdyni na Karwinach III
Oto strona salonu : http://salonstyl.w.interia.pl/

serdecznie pozdrawiam

Bartek

SharkFotoStudio.com

image

Inne tematy z forum Grabówek

Muza musi grać. (2428 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Seaport (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje na wzniesieniu, z którego rozciąga się widok na gdyńską stocznię oraz Zatokę...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry