Widok

Dobry ginekolog-endokrynolog Gdynia!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
pisze tutaj, bo tu wiecej z Was zaglada. Mam wysoka prolaktyne, nie moge zajsc w ciaze. Bylam u lekarza w Polsce dwa miesiace temu, ale ten powiedzial mi, ze musze starac sie co najmniej dwa lata o dzidzie, zeby zaczac leczyc prolaktyne. Jestem zalamana :(. Mieszkam w Londynie, ale w lipcu bede w Polsce. Chcialabym umowic juz wizyte, ale kompletnie nie znam zadnego lekarza. Pomozcie prosze.
Z gory dziekuje :)
p.s.
napisalam tez watek w dziale Zdrowie, prosze o odpowiedzi gdziekolwiek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki wielkie :). Mam nadzieje, ze ktorys z nich tez mi pomoze :).
Pozdrawiam :)
Skweres
dr Ciepłuch
- polecam moj gin tez go polecał.
polecam dr Skweresa. Leczył mnie nie cały rok (też wysoka prolaktyna) i lada dzień powitam na świecie moją córeczkę :)
koszt wizyty ok 150 zł. Należy zapisywać się z większym wyprzedzeniem bo ma naprawdę dużo pacjentek.
Dziewczyny,
kochane jestescie. Dziekuje bardzo:) Ciekawa jestem tylko jeszcze, ile kosztuje wizyta...
Tylko Ciepłuch-potwierdzam
Potwierdzam - dr Skweres, najlepszy jakiego znam endo-gin. Dzięki Niemu mam Olka - też miał bardzo wysoką prolaktynę i makrogruczolaka przysadki. Po roku leczenia byłam w ciąży. Szczerze Go polecam
http://skweres.neostrada.pl/
polecam Ci dr. Cieplucha, moja przyjaciółka miała dokładnie ten sam problem i jeszcze dodatkowo ma problemy z tarczycą, doktor dał jej odpowiednie leki, trwało to niecały rok i już jest w 6 miesiącu :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry