Widok

Dobry ginekolog-endokrynolog dla mamy??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was mogłaby polecić dobrego ginekologo/endokrynologa zajmującego się okresem menopauzy i ciągłych krwawień?
Bardzo proszę o namiary, bo moja mama chyba się wykończy:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hop, moze ktos jednak doradzi??
Ja polecam dr Skweresa. Sama do niego chodziłam. Wele osób zarzuca mu, że nie jest bardzo wygadany (w sensie zabawny, przyjazny) ale dla mnie nie to było najwazniejsze. bardzo dobry fachowiec, celnie postawił diagnozę i poprowadził leczenie. Jeżeli chodzi o udzielanie informacji medycznych to jak najbardziej odpowie na wszystkie pytania, a że nie dowcipkuje...No cóz taki typ człowieka. Ale ja szczerze polecam
dzieki, niestety wizyta dopiero w lipcu:(
Moze ktos jeszcze kogos poleci??
Moja mama chodzi do dr Ratnickiej-Klimaszewskiej na Grunwaldzkiej we Wrzeszczu.Jest baaardzo zadowolona.
Dr. Maciejewski, przyjmuje prywatnie w Gdyni, oraz pracuje w szpitalu w Wejherowie. Moja mama chodzi do niego i jest bardzo zadowolona. Ale pewnie co osoba to opinia.
Dzieki, dr ratnicka to slyszalam ze jest jednym z najlepszych specjalistow - niestety potwierdza to termin wizyty - po wakacjach:/
dr maciejewski niestety nie jest endokrynologiem.
Dziekuje slicznie za pomoc.
polecam dr Anne Szczurowicz przyjmuje na Hallera,koszt 120zl wizyta na nastepny tydzien bez problemu.Jest dobrym gin-endokrynologiem, ja mialam straszne problemy z hormonami a dzieki niej wszystko sie wyprostowalo czego dowodem jest nasza corcia :)))
Szczurowicz jest na czarnej liście ginekologów.
Na pewno ma jakies sukcesy na koncie, ale naprawdę odradzam. Wysłała moją mamę na histerektomię i gdyby nie wrodzona nieufnośc mamy to by pewnie była dziś bez macicy. Po konsultacji z innymi lekarzami kazało się, że nie ma takiej potrzeby absolutnie.

Ja chodziłam do niej od 17 r.ż i rzeczywiscie hormonalnie unormowała mi cykle przy okazji definiując moją rzekomą niepłodność... Pomijam fakt, że każe sobie płacić za każda wizytę, nawet jesli przyjadę tylko po zapomnianą receptę... Gdybym z niej nie zrezygnowała w pierwszej ciązy to bym chyba z załamania ześwirowała...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry