Widok

Dobry ginekolog!

Ginekolodzy Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet prywatny.

;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogolnie moge polecic dr. Marka Dawickiego, przyjmuje w Starogardzie Gdanskim, dojezdzalam tez kawalek do niego. Wspomniala mi o nim znajoma, sprawdzilam i moge szczerze powiedziec ze dawno nie mialam do czynienia z tak dobrym lekarzem. Wyjasnil mi wszystkie niepokojace mnie tematy.

Cieszę się że trafiłam na doktora Dawickiego. To świetny specjalista z dobrym podejściem do pacjentek. W pełni profesjonalnie prowadził moją ciążę, otrzymywałam skierowania na potrzebne badania i wszystko było pod kontrolą dzięki czemu byłam spokojna

Tak jak wyżej - dr Dawicki. Świetny lekarz! Troszczy się o stan zdrowia - jeśli potrzeba wypisuje skierowania na badania, dokładnie prowadzi w trakcie leczenia.

Ja ostatnio zacząłam chodzić do Dr Swaczyny, fajna mloda milo i bede kontynuowala wizyty u niej z pewnoscią.
tylko ze Ona w Gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja i mój mąż otrzymaliśmy wyczerpujace odpowiedzi na wszystkie nasze pytania. Panią dr mamy z polecenia od kilku naszych przyjaciół i właśnie to że wszystko tłumaczy, nawet w swoim wolnym czasie i poza wizytą bardzo dziewczyny do niej przekonuje.

Ja polecam dr Marka Dawickiego. Bardzo profesjonalny i odpowiedzialny lekarz.

A czy w Gdańsku, najlepiej w okolicy starego miasta lub w południowych dzielnicach, znajdzie się jakiś ginekolog położnik przyjmujący na NFZ, który będzie godny polecenia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

osoba ta podszywa sie pod rozne imiona ale ma ten sam ID 89.65.254.* - uwaga opinia od tej samej osoby

Tutaj mogę się podpisać pod poprzednim komentarzem co do doktora Dawickiego. Świetny specjalista. Polecany był mi przez wiele koleżanek, prowadził moją ciążę i wszystko było w porządku.

Dr Dawicki zawsze z największym szacunkiem podchodzi do prywatności i intymności swoich pacjentek. Poczucie dyskrecji i zaufania jest dla mnie kluczowe podczas wizyt u ginekologa, a w gabinecie dr Dawickiego czułam, że jestem w dobrych rękach. To zdecydowanie lekarz, któremu mogę zaufać i do którego chętnie wracam. Polecam

We Wrocławiu polecam dra Michała Witkowskiego. To najlepszy lekarz u którego byłam, ma rewelacyjne podejście do pacjentek.
Zobacz http://tragediadonbasu.pl/polecana-poradnia-specjalistyczna/ szczerze polecam.

Dr Dawicki. Wizyty są zawsze rzeczowe, a lekarz poświęca czas, aby wszystko dokładnie wytłumaczyć. Zawsze mogę liczyć na pełną informację.

Dr Arkadiusz Kulpa - poelcam serdecznie. Przyjmuje w LuxMed w Gdyni
do góry