Widok

Dobry ginekolog!

Ginekolodzy Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet prywatny.

;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to prawda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej, szukam taniej i dobrej ginekolog na terenie trojmiasta, pozdrawiam
Dziewczyny!
Lekarz-ginekolog z prawdziwego zdarzenia którego mogę polecić to dr.Robert Nitkowski.Pracuje w wojewódzkim,prywatnie przyjmuje na Przymorzu.Prowadził moją ciążę,był przy porodzie.Pacjentkę traktuje z szacunkiem,potrafi wczuć się problem,zawsze można do niego zadzwonić jeżeli coś nas niepokoi.Zawsze ma czas dla pacjentki.Nigdy mnie nie zbył.Otrzymał tytuł LEKARZ PRZYJACIELEM KOBIETY od Twojego Stylu.A przy tym wszystkim jest serdeczny i miły.Odwiedzał mnie na oddziale położniczym prawie codziennie,interesował się zdrowiem mojego synka.Wielki pozytyw dla takich ludzi.Z ręką na sercu mogę porównać doktora Nitkowskiego do postaci z serialu "Na dobre i na złe".
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
ciąża zagrożona polecam dr szeleziński -sopot ( szpit.zaspa) jako jedyny nie odebrał mi nadzieji że donoszę ciązę!! drogi 150 zł ale wiem że dzięki doktorowi jestem dzisiaj szczęśliwą mamą poraz drugi :))
popieram!!! dr Gościniak prowadził dwie moje ciążę. Lepszego lekarza nie spotkałam i co najważniejsze zawsze pod telefonem. Przyjmuje takze na willenskiej na morenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
chcialam zapytac o lekarza ktory znajdzie przyczyne przez ktora nie moge zajsc z mezem w ciaze. Staramy sie ponad rok i nic.... Rozpacz bierze gore i wielka bezradnosc.Czy dr. Nitkowski zajmuje sie leczeniem endokrynologicznym?
dr Skweres - jest rewelacyjny!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
widzę już któryś raz z rzędu ten sam tekst 'opinię' o tym lekarzu...:) hm... tyle, że na różnych portalach...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Odradzam szczerze Dr Januszewską.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja odradzam dr b. Konopkę-Frankowską
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale dlaczego odradzacie, dziewczyny?
hehehe jasne, Pani doktor ma 100lat ale co gorsze podejście do pacjenta te z jakby mocno zakurzone.
Odesłała mnie z kwitkiem mimo pozytywnej bety hcg w zagrożonej ciąży - mówiąc abym przyszla za miesiąc.. na szczęście trafiłam do innego lekarza, który zareagował farmakologicznie od razu i po kilku poronieniach akurat z tej ciąży która wg dr Lass ciążą nie była mam zdrową córkę.... Nie wspomnę o słabym podjeściu do pacjenta i podartych rajstopach pani doktor...
dla mnie jest dobrym ginekologiem, ale w porównaniu z innymi nie delikatna jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie rozczarowuje na NFZ coraz bardziej, prywatnie nie mam zastrzeżeń
Ja również odradzam dr Niedźwiecką. Wizyta bardzo krótka. Na moje pytanie od czego mam aż tak bolesne miesiączki, odpowiada: "przywilej młodości". Dopiero po tłumaczeniu, że mam bóle również pomiędzy - " no jak pani chce, może się pani zapisać do mnie na usg - za miesiąc". Wielką łaskę robi. Nie odpowiada na wszystkie pytania. Ubierałam się w pośpiechu, daje do zrozumienia, że nie ma zbytnio czasu, następne czekają.

Ale jaki to przywilej młodości, skoro tyle się słyszy o endometriozie, torbielach, mięśniakach. Inny lekarz potrafił nakrzyczeć, że przyszła kobieta z wielkim bólem, co pani chce, to normalne i nie sprawdził nawet, że jej pękła torbiel tylko odesłał do domu....
Witajcie dziewczyny!
Przeprowadziłam się z innego miasta i szukam ginekolog w Gdańsku, koniecznie kobieta i najlepiej na NFZ. Taka co wypisuje recepty, bo biorę antykoncepcję. Pomóżcie proszę!
Wypisywanie recept: Dr Anna Raniszewska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki, ale nie chodzi mi tylko o wypisywanie recept, tylko żeby lekarz był też ok, w miarę normalny i nie chamski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z czystym sumieniem mogę polecić panią dr Małgorzatę Januszewską. Ja chodzę do prywatnego gabinetu na Hallera w Gdańsku, ale z tego co wiem przyjmuje także na kasę chorych.
Naprawdę nie znam lepszego lekarza.
Ja Panią Karinę również gorąco polecam :D
do góry