Widok
Polecam dr Andrzeja Kmiecia przyjmuje w Endomedzie na Kowalach. Jest bardzo przyjemny, rzeczowy i dociekliwy. W przeciwieństwie do kilku poprzednich gienkologów nie miałam traumy po badaniu ;) Pierwsza wizyta trwała 30 min, cytologia, USG skierowanie na USG piersoi. A przychodnia na Kowalach jest nowa, zadbana i bardzo przyjemnie się tam przychodzi!
Prowadzi koleżance ciążę, też jest bardzo zadowolona, ona mi go poleciła.
Prowadzi koleżance ciążę, też jest bardzo zadowolona, ona mi go poleciła.
Dr R. Klimaszewski. Przyjmuje prywatnie na Brzozowej we Wrzeszczu lub na NFZ w szpitalu dawniej "Kolejowym". Najlepszy jeśli chodzi o problemy z zajściem w ciążę. Zaoszczędzicie mnóstwo kasy w prywatnych klinikach. Ja leczyłam się i starałam o dziecko 4 lata. U tego doktora w drugim cyklu zaszłam w ciążę. Jestem mamą cudownego chłopczyka od 5 miesięcy. Doktor jest świetnym diagnostą, nie dołuje tylko podtrzymuje na duchu. Leczy z depresji :)
hej!. wybieram sie od dluzszego czasu do ginekologa... mam 21 lat i jest to moja pierwsza wizyta... obawiam sie jej strasznie... wiec wolalabym isc do PANI doktor. duzo w necie czytalam ale niewiem do kogo pojsc... czy mozecie mi jakas polecic? najlepiej na NFZ i to raczej w Gdansku niz w gdyni czy sopocie. z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi!
Ja również odradzam dr Niedźwiecką. Wizyta bardzo krótka. Na moje pytanie od czego mam aż tak bolesne miesiączki, odpowiada: "przywilej młodości". Dopiero po tłumaczeniu, że mam bóle również pomiędzy - " no jak pani chce, może się pani zapisać do mnie na usg - za miesiąc". Wielką łaskę robi. Nie odpowiada na wszystkie pytania. Ubierałam się w pośpiechu, daje do zrozumienia, że nie ma zbytnio czasu, następne czekają.
Ale jaki to przywilej młodości, skoro tyle się słyszy o endometriozie, torbielach, mięśniakach. Inny lekarz potrafił nakrzyczeć, że przyszła kobieta z wielkim bólem, co pani chce, to normalne i nie sprawdził nawet, że jej pękła torbiel tylko odesłał do domu....
Ale jaki to przywilej młodości, skoro tyle się słyszy o endometriozie, torbielach, mięśniakach. Inny lekarz potrafił nakrzyczeć, że przyszła kobieta z wielkim bólem, co pani chce, to normalne i nie sprawdził nawet, że jej pękła torbiel tylko odesłał do domu....