Widok

Dobry ginekolog!

Ginekolodzy Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet prywatny.

;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Klasa Mazurkiweicz w Polmedzie na Manhattanie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dafne29 ,jeśli możesz to napisz co takiego zalecił ten lekarz ,że tak szybko zaszłaś w ciąże? Monitorował,jakieś leki zapisał czy co? Mi bardzo zależy na szybkim zajściu w ciążę bo czas mnie goni niestety(mam prawie 40 lat) więc będę wdzięczna za Twoja odpowiedz
Dr Kardzis prowadziła moje dwie ciąże. Pierwszą jeszcze na NFZ na Oruni drugą ciąże tylko wizyty prywatne na Korzennej. Różnicy nie widziałam żadnej. Konkretna, rzeczowa i pewna siebie kobieta ot i tyle może komuś taki styl nie pasuje... ja polecam Dr. Kardzis uważam że jest świetnym lekarzem

dr Przybylska

Byłam również u Pani dr Elizy Przybylskiej - bardzo pomogła mi z wymiotami i nudnościami na początku ciąży.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam dr Andrzeja Kmiecia przyjmuje w Endomedzie na Kowalach. Jest bardzo przyjemny, rzeczowy i dociekliwy. W przeciwieństwie do kilku poprzednich gienkologów nie miałam traumy po badaniu ;) Pierwsza wizyta trwała 30 min, cytologia, USG skierowanie na USG piersoi. A przychodnia na Kowalach jest nowa, zadbana i bardzo przyjemnie się tam przychodzi!
Prowadzi koleżance ciążę, też jest bardzo zadowolona, ona mi go poleciła.
Byłam i jej szczerze nie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam a czy mogłabyś mi podać nr tel. do dr.januszewskiej (rozumiem że
na ujeściku ma prywatny gabinet -tylko prywatna wizyta mnie interesuje)
byłabym bardzo wdzięczna.
Dr R. Klimaszewski. Przyjmuje prywatnie na Brzozowej we Wrzeszczu lub na NFZ w szpitalu dawniej "Kolejowym". Najlepszy jeśli chodzi o problemy z zajściem w ciążę. Zaoszczędzicie mnóstwo kasy w prywatnych klinikach. Ja leczyłam się i starałam o dziecko 4 lata. U tego doktora w drugim cyklu zaszłam w ciążę. Jestem mamą cudownego chłopczyka od 5 miesięcy. Doktor jest świetnym diagnostą, nie dołuje tylko podtrzymuje na duchu. Leczy z depresji :)
A co powiecie mi o dr. Ewie Kołodziejskiej? Teraz przyjmuje na Wojska Polskiego we Wrzeszczu
Bierżyński? nigdy w życiu!!!!!!! straciłam 2 ciąże.. idzie na ilość nie na jakość..
Polecam dr Piątkowskiego - przyjmuje w Gdyni na ul. Wrocławskiej.. (klif med)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A gdzie dr Januszewska przyjmuję na NFZ?
hej!. wybieram sie od dluzszego czasu do ginekologa... mam 21 lat i jest to moja pierwsza wizyta... obawiam sie jej strasznie... wiec wolalabym isc do PANI doktor. duzo w necie czytalam ale niewiem do kogo pojsc... czy mozecie mi jakas polecic? najlepiej na NFZ i to raczej w Gdansku niz w gdyni czy sopocie. z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi!
polecam dr Januszewską Małgorzate ja chodziłam do niej na nfz ale 3usg miałam płatne 150 zł
A jak wygladają orientacyjne ceny wizyt u dr Januszewskiej?
Ja Panią Karinę również gorąco polecam :D
Z czystym sumieniem mogę polecić panią dr Małgorzatę Januszewską. Ja chodzę do prywatnego gabinetu na Hallera w Gdańsku, ale z tego co wiem przyjmuje także na kasę chorych.
Naprawdę nie znam lepszego lekarza.
Dzięki, ale nie chodzi mi tylko o wypisywanie recept, tylko żeby lekarz był też ok, w miarę normalny i nie chamski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wypisywanie recept: Dr Anna Raniszewska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witajcie dziewczyny!
Przeprowadziłam się z innego miasta i szukam ginekolog w Gdańsku, koniecznie kobieta i najlepiej na NFZ. Taka co wypisuje recepty, bo biorę antykoncepcję. Pomóżcie proszę!
Ja również odradzam dr Niedźwiecką. Wizyta bardzo krótka. Na moje pytanie od czego mam aż tak bolesne miesiączki, odpowiada: "przywilej młodości". Dopiero po tłumaczeniu, że mam bóle również pomiędzy - " no jak pani chce, może się pani zapisać do mnie na usg - za miesiąc". Wielką łaskę robi. Nie odpowiada na wszystkie pytania. Ubierałam się w pośpiechu, daje do zrozumienia, że nie ma zbytnio czasu, następne czekają.

Ale jaki to przywilej młodości, skoro tyle się słyszy o endometriozie, torbielach, mięśniakach. Inny lekarz potrafił nakrzyczeć, że przyszła kobieta z wielkim bólem, co pani chce, to normalne i nie sprawdził nawet, że jej pękła torbiel tylko odesłał do domu....
do góry