Widok

Dobry, kreatywny fryzjer stylista/ szukam :)

Witam,

Szukam jak w temacie dobrego fryzjera, który doradzi jaki kolor włosów do mnie najbardziej pasuje, czy dobrze mi będzie w krótszych włosach itp.. Byłam w wielu salonach, ale chyba mam pecha... niektórzy uważają, że blondy inni, ze brązy... chciałabym żeby ktoś po prostu słusznie doradził :)

Z góry dziękuję za pomoc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Maćka z salonu excellentq na ul Heweliusza w Gdansku. Jest rewelacyjny! co prawda trzeba dlugo czekać na wizyte, ale warto. sam fakt, że trzeba czekac tak dlugo o czyms swiadczy! :) 58- 620-73-69
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
o niczym nie świadczy,co najwyżej o tym iż niszczą w tym salonie włosy blond,na czubku odpadły,dzięki Pani Sylwi rudowłosej i bez żadnej odpowiedzialności ze strony exscellent.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i z pewnością nie zapomnieli P.Natalii .....pozdrowienia dla odważnych którzy lubią wychodzić czasem bez włosów na czubku głowy.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Serdecznie zapraszam,
Pomoge Pani w doborze koloru,strzyżenia ...

Prosze wejść na moją strone i zobaczyc moje prace,
pozdrawiam

http://www.twoj-fryzjer.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
220V - ułoży fryzurę w ciekawą formę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja polecam Julite lub Karine
http://studio-effect.pl/
do niedawna studio miescilo sie w Hotelu Haffner w Sopocie, teraz chyba w Gdyni na Starowiejskiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Edytę z salonu Edith w Gdyni Pogórze, zarąbista babka i na prawdę wie jak sie zabrać do cięcia, potem włosy się same układają
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo z tym cięzko mi tez sie zawsze wydaje ze wychodze od fryzjera brzydsza niz weszlam :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Szymona z szymon niemczynski hair gallery z ul.szerokiej w gdansku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zapukaj do Fryzjerni na Chełmie.
Pokochasz albo znielubisz - ale na pewno nie będzei to obojętne doświadczenie.
Akurat teraz (okres świąteczno-noworoczny) możesz trafić na mur terminu (przeciętnie ok. 2 tyg) - ale niekoniecznie. Czasami trafia się luka w terminarzu p. Beaty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kobieta

Dobry szampon na łupież (46 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Kosmetyki trychologiczne - kosmetyki przeciw wypadaniu włosów (16 odpowiedzi)

Witajcie, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć trychologa / gabinet trychologiczny z...

Karma dla psa i kota z dostawą do domu (27 odpowiedzi)

Kobiety, nie dźwigajcie ciężkich worków z karmą, nie traćcie czasu na bieganie po sklepach...

do góry