Widok

Dobry laryngolog dziecięcy

Szukam dobrego laryngologa najlepiej prywatnie dla córki chodzi o leczenie przerosnietego migdała, opinie w sprawie zabiegu, polecicie kogoś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na nfz dr Kijewski w Panaceum Rumia. Swietny lekarz, wspolpracuje z dr Sova. Krotkie terminy.
Dr Janczurewicz na nfz chodzimy i Dr Borucka Prywatnie potem usuwała młodej migdał. Niezależni od siebie i zgodni w diagnozie
Polecam profesora Stankiewicza. Jest ordynatorem kliniki otolaryngologii w UCK, a do tego konsultantem wojewódzkim. Przyjmuje prywatnie w Swissmedzie na Morenie. Gdy inni laryngolodzy kazali jeszcze czekać, obserwować, to Pan profesor zbadał córkę i od razu skierował nas na operację. Wszystko dokładnie wytłumaczył, rozwiał nasze wątpliwości.
Poza tym polecam jeszcze lekarza, który operował moją córkę- Wojciech Brzoznowski- przemiły człowiek i naprawdę dobry specjalista.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Doktor Mikaszewski. Super w naszym przypadku kazał przeczekać wycięcie migdała mimo że inny lekarz nam od razu kazał wycinać. Teraz mamy spokój a migdały się zmniejszyły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na pewno w swissmedzie? Sprawdzałam i nie ma go na spisie lekarzy:(
Dr Kuc Nzoz oko ,śląska/gdynia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nigdy w życiu! Starszny babsztyl, niesympatyczny, brak empatii. Nie przyjmie dodatkowo dziecka w przychodni bo przecież będzie musiała zostać dłużej.. nie polecam!!
Oczywiście to było o dr Dorocie Kuc
Doktor Mikaszewski od lutego nie będzie przyjmował już w Swissmedzie. Przyjmuje prywatnie w Sopocie, adres znajdziesz w wyszukiwarce na forum.
a gdzzie przyjmuje dr brzoznowski na nfz??
Uniwersyteckie Centrum Kliniczne

Moje doświadczenia są fatalne. I chodzi tu przede wszystkim o stosunek do pacjenta. W sytuacji, kiedy pacjent ma zapalenie krtani i tchawicy oraz duszności Pan Doktor odsyła po nowe skierowanie z napisem „pilne”. I to jest jeszcze jakoś – choć może nie do końca - zrozumiałe. Ale jeżeli pacjent w takim stanie staje na głowie i jedzie do innej dzielnicy do swojej przychodni, zdobywa potrzebny napis na skierowaniu i przyjeżdża z powrotem, pokornie czekając do końca aż zostanie przyjęty, a dowiaduje się, że nie zostanie przyjęty w ciągu czterech ostatnich minut pracy (po 3-ch godzinach od pierwszej rozmowy), bo Doktorowi „za to nie zapłacą” (cyt.) – to już jest chwyt poniżej pasa. Wróciłam do domu roztrzęsiona, z nasilonymi objawami. Pozostał mi tylko SOR i kolejne godziny oczekiwania. Widać dla Pana Doktora ważniejsze są pieniądze niż pacjent… Panie Doktorze – Judymem, to Pan nie zostanie…
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja z dzieckiem (4 lata) byłam u dr Mikaszewskiego w Sopocie. My niestety musiliśmy wyciąć 3 migdał - za póżno zgłosiliśmy się do laryngologa. Wycięcie migdałka w Swissmedzie.
Czy którąś z Was chodziła z dzieckiem do dr Doroty Wieczorek? Jaka opinia?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Danuta Gajda przyjmuję we Wrzeszczu na Matejki
Nie natknęłam się na tę laryngolog. Poza tym w przypadku przerośniętego migdała Wszystko zależy od stopnia przerośnięcia i czy idzie to w parze z wysiękowym zapaleniem ucha, co zdarza się bardzo często. U mojej córki był to III stopień, do tego przerośnięte boczne migdały. W związku z tym bezdechy i chrapanie. A po operacji- zmiana o 180 stopni. Śpi spokojnie, nie chrapie, w końcu normalnie oddycha, nawet głos jest inny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Piotrowski - ordynator w Miejskim w Gdyni, prywatnie przyjmuje w Gdyni

dr Masztalerz-Baran - serdecznie polecam. Przyjmuje na Chwarzno, przychodnia IMED.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam laryngologa z DERM-AL przyjmują na Armii Krajowej w Sopocie

Chcialabym wybrac sie na konsultacje z synkiem do pana dr Mikaszewskiego.
Czy nr telefonu podany na str internetowej gabinetu w Sopocie jest nr do rejestracji? Czy jest to prywatny nr pana doktora?
A moze nie trzeba sie umawiac tylko przyjechac bezposrednio do gabinetu w dni kiedy przyjmuuje.
Prosze o info.

Ja bylam z dzieckiem u dr Mikaszewskiego w Sopocie jakos 2 lata temu. Wtedy nie trzeba bylo sie umawiac, po prostu pojechaliśmy jakas godzine przed otwarciem gabinetu aby zajac miejsce w kolejce. Nie wiem czy teraz cos sie zmienilo, ale trzeba sie liczyc ze spora kolejka, bo doktor to bardzo dobry specjalista.

bylismy jesienią, nie trzeba się umawiać, tylko przyjechac i ustawic w kolejce, dr przyjmuje wszystkich ktorzy danego dnia sie zglosza. my czekalismy baaardzo dlugo w kolejce, chyba 3godz, ale bylo warto; dr ma b.dobre podejscie do dzieci

Z laryngologów prywatnie my chodzimy do goscia co sie nazywa Dmitry Tretiakow, klinika jest ładna i nowa więc dziecko jest troche spokojniejsze. My robilismy akuratt inny zabieg, ale to mozna sprawdzic: https://www.trojmiasto.pl/Laryngolog-dr-D-Tretiakow-o56307.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tylko doktor Andrzej Skorek pracuje też w udo najlepszy dziecięcy laryngolog

Uck

Wątek dosyć stary więc odświeżam, poszukuję dobrego, delikatnego laryngologa dla dziecka 7 letniego, ciągłe katary, w zasadzie non stop od 3 miesięcy

A co powiecie o ciągłym zapaleniu zatok ? I spływaniu tej wydzieliny, która prawdę mówiąc jest bardzo dziwna w smaku ? :/ jeszcze też poszukuję aparaty słuchowe https://akademiaslyszenia.pl/aparaty-sluchowe najlepiej takie, które są na NFZ refundowane albo chociaż częściowo

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (97 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

Nienawidzę gotować (177 odpowiedzi)

Może którąs z mam ma podobny problem i wypowie się jak sobie z tym radzi? :) Ja nienawidzę...

do góry