Widok

Dobry laryngolog dziecięcy

Szukam dobrego laryngologa najlepiej prywatnie dla córki chodzi o leczenie przerosnietego migdała, opinie w sprawie zabiegu, polecicie kogoś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Doktor Mikaszewski od lutego nie będzie przyjmował już w Swissmedzie. Przyjmuje prywatnie w Sopocie, adres znajdziesz w wyszukiwarce na forum.
Dr Kuc Nzoz oko ,śląska/gdynia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na pewno w swissmedzie? Sprawdzałam i nie ma go na spisie lekarzy:(
Doktor Mikaszewski. Super w naszym przypadku kazał przeczekać wycięcie migdała mimo że inny lekarz nam od razu kazał wycinać. Teraz mamy spokój a migdały się zmniejszyły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam profesora Stankiewicza. Jest ordynatorem kliniki otolaryngologii w UCK, a do tego konsultantem wojewódzkim. Przyjmuje prywatnie w Swissmedzie na Morenie. Gdy inni laryngolodzy kazali jeszcze czekać, obserwować, to Pan profesor zbadał córkę i od razu skierował nas na operację. Wszystko dokładnie wytłumaczył, rozwiał nasze wątpliwości.
Poza tym polecam jeszcze lekarza, który operował moją córkę- Wojciech Brzoznowski- przemiły człowiek i naprawdę dobry specjalista.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Janczurewicz na nfz chodzimy i Dr Borucka Prywatnie potem usuwała młodej migdał. Niezależni od siebie i zgodni w diagnozie
Na nfz dr Kijewski w Panaceum Rumia. Swietny lekarz, wspolpracuje z dr Sova. Krotkie terminy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry