Widok

Dobry laryngolog na NFZ ,najlepiej Gdańsk-poszukuję

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy może mi ktoś polecić jakiegoś dobrego laryngologa na NFZ najlepiej w Gdańsku i okolicach,muszę iść z synem bo znowu mu wróciły częste krwawienia z nosa.Proszę o namiary sprawdzonych lekarzy .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hop hop
w sopocie na ul chrobrego polecam mega dobry lekarz dr chełmiński naprawde jeden z lepszych laryngologów przyjmuje tam na nfz i rowniez prywatnie polecam mocno !
dodam ze cala moja rodzina do niego uczęszcza jak i rowniez zaczelam tam chodzic z moja coreczka mala 5 ms rewelacja lekarz
bardzo fajna jest pani dr Przygodzka, ona jest laryngologiem i foniatrą, przyjmuje na nfz na ul.Kościuszki. Poradnia nazywa sie fonamed. Jak sie bedziesz rejestrowac to musisz powiedziec ze na wizyte do laryngologa no i oczywiscie musisz miec skierowanie.
ja polecam na przymorzu na jagiellonskiej dr Bielński wyleczył i mnie i moje dziecko z nawracajacych zapaleń gardła
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj,
byłaś już może u jakiegoś specjalisty? możesz kogoś polecić? Ja właśnie kogoś poszukuję, bo mam identyczny problem z synem.
Ostatnio byłam z synem na NFZ u dr Sierszenia. Przyjmuje na Aksamitnej w Gdańsku, a na codzień pracuje w Akademii. Super podejście do dzieci, trafna diagnoza. Zresztą ja też trafiłam do niego z polecenia innej osoby. Na minus bardzo długie terminy oczekiwania

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry laryngolog na NFZ w Etermedzie

http://etermed.pl/uslugi/poradnie-specjalistyczne/laryngologia/

dr Wrzosek, polecam!
Polecam NZOZ Przychodnia Brzeźno, byliśmy ostatnio z synkiem u dr Skibickiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam pana dr Milewskiego z Polanek, super lekarz, stara się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Monika a długi jest czas oczekiwania do dr Wrzosek?
ja polecam Małgorzatę Sordyl przyjmuje na Świętokrzyskiej
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Gadżety erotyczne dla kobiet (6 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry