Widok

Dobry neurolog dziecięcy - PILNE

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny poratujcie!
Potrzebuje namiary do dobrego neurologa dziecięcego - moja młoda ma bezdechy podczas płaczu. Mamy skierowanie do neurologa więc szukam dobrego fachowca na nfz.
Polećcie kogoś!
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
było wiele wątków dotyczących polecanych neurologów.

standardowo polecam Dr Raif z przychodni przyszpitalnej na Zaspie.
Wiem że były ale stare jakieś:) szukam świeżych informacji.

Ok jutro dzwonie na Zaspę.

A gdzie jeszcze?
imageimage
wiesz - jeżeli ktoś ma dobrego lekarza, to już się go trzyma ;) więc opinie będzie powtarzać w kolejnych wątkach ;) więc czy wątek nowy, czy sprzed kilku mc-y - pewnie nazwiska będą te same ;)
Tak tak tylko chodzi mi jeszcze o miejsca pracy tych lekarzy. Bo niektórych nie mogę zlokalizować:)
imageimage
Nyzosia dr Raif jest bardzo polecana;) albo dr Pilarska i dr Lemka (z UCK- Neurologia Rozwojowa. Obie przyjmują na NFZ w poradni przyszpitalnej UCK, dr Lemka przyjmuje też prywatnie w Gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ooo dzięki Kwiatek! Widziałam Twój wątek z neurologiem.
A masz jakieś nr tel do uck? czy dzwonić na jakiś ogólny?
imageimage
Poradnia neurologiczna i p/padaczkowa UCK
Tel. rejestracja: (58) 349 26 31
Adres: ul. Dębinki 7, 80-952 Gdańsk

Powiedz koniecznie o co chodzi, bo terminy pewnie nie są szybkie;( ale może uda się "wcisnąć" szybciej:)

Albo dr Raif:)
[url:]http://lilypie.com/">
nyzosia, my mamy termin do poradni UCK na 9 grudnia, a zapisałam dziecko tydzień temu. Najlepiej jak pójdziesz tam i poprosisz o szybki termin (ja tak zrobiłam), bo przez telefon, to podali mi termin dopiero na koniec stycznia.
My również chodzimy do doktor Raif. Bardzo polecam
imageimage
Nyzosia wysłałam Ci wiadomość prv:)
[url:]http://lilypie.com/">
Kwiatek, Mama Miłoszka dzięki za informację - jutro będę działać bo Helka odleciała mi 2 raz w ciągu 2 tygodni:(((
imageimage
nyzosia pomyliły mi się wizyty;) neurologa mamy na 24 października, a badania słuchu mamy w grudniu:)
24 października to nie taka tragedia:)
My kardiologa dziecięcego z LuxMedu mamy na 29 listopada!! a umawiałam się już 2 tyg temu.
imageimage
a idziecie na NFZ, czy abonament? My mamy prywatne ubezpieczenie i z tego co pamiętam, to do kardiologa czekaliśmy tylko tydzień:) no, ale może mieliśmy farta, bo akurat był wolny termin... hmmm:) A do kogo jesteście zapisani?? My byliśmy u dr Tomaszewskiego, rewelacyjny lekarz! bardzo obrazowo wszystko opisuje i tłumaczy:)
Nyzosia my z Mlodym choidzimy do dr Lemke, mamy abonament wiec na wizyte czekam max 2 dniale mysle ze prywatnie to tez szybko dostaniesz termin.
Do Tomaszewskiego LuxMedu ale własnie dopiero 29 listopada. o tyle dobrze że od razu będzie miała zrobione echo.
Kardiologa zaraz poszukam jeszcze na nfz.

Neurologa już tez działamy:)

Dzięki dziewczyny za informacje.
imageimage
nyzosia, mamy umówiona dr Raif na 3 listopada byc moze bedziemy rezygnowac z tej wizyty bo wczesniej mam umówiona UCK jak chcesz to odezwij sie prv 20 X - moze mogłabym załatwic w rejestracji zeby zamiast nas wpisali was...
( ale dokładnie 20X bo jakby co bede musiała zwolnic termin zeby nie mieli dziur jakby co..)
tworzenie i projektowanie stron internetowych - http://www.ascomi.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry