Widok

Dobry neurolog - szukam

Szukam dobrego neurologa dla dorosłych ( przepuklina kręgosłupa) może być prywatnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę z czystym sumieniem polecić dr Aleksandrę Struk-Roszmann.
Tak drobiazgowego lekarza w życiu nie spotkałem ;)

Ale do przepukliny to Tobie raczej neurochirurg potrzebny niż neurolog.
polecam dr Chojnowska; rzeczowa , konkretna. przyjmuje w Gdańsku w Manhattanie- Polmed
Ja byłam u dr Struk_roszmann w polmedzie na zaspie, faktycznie świetna lekarka, miła konkretna, rezczowa z doświadczeniem.
Lepszym rozwiązaniem jest dobry kręgarz. Dzięki odpowiednim masażom można ,,wciągnąć" przepuklinę na swoje miejsce bezoperacyjne. Tak pomogli mojemu szwagrowi (35 lat), którego dosłownie ścięło z nóg i leżał 2 tygodnie plackiem. Po 3 takich seansach mógł wstać o własnych siłach. Poza tym trzeba zadbać o odpowiednie nawodnienie organizmu i odkwaszać organizm - typowe objawy. Przy niskim pH pierwsze w d...ę dostają wszystkie tkanki miękkie, bo stamtąd najłatwiej organizmowi wyrwać ,,co nieco" aby utrzymać prawidłową równowagę zasadowo kwasową całego organizmu. pH 7,35-7,45 prawidłowe

Inne tematy z forum Zdrowie

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Łuszczyca leczenie domowe olejkami konopnymi z CBD (20 odpowiedzi)

chciałbym się podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami, może akurat komuś przydadzą się moje...

Feromony i ich działanie na kobiety (5 odpowiedzi)

Co sądzicie na temat wpływu feromonów na kobiety ? Czy rzeczywiście mogą sprawić,ze ktoś będzie...

do góry