Widok

Dobry neurolog - szukam

Szukam dobrego neurologa dla dorosłych ( przepuklina kręgosłupa) może być prywatnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę z czystym sumieniem polecić dr Aleksandrę Struk-Roszmann.
Tak drobiazgowego lekarza w życiu nie spotkałem ;)

Ale do przepukliny to Tobie raczej neurochirurg potrzebny niż neurolog.
polecam dr Chojnowska; rzeczowa , konkretna. przyjmuje w Gdańsku w Manhattanie- Polmed
Ja byłam u dr Struk_roszmann w polmedzie na zaspie, faktycznie świetna lekarka, miła konkretna, rezczowa z doświadczeniem.
Lepszym rozwiązaniem jest dobry kręgarz. Dzięki odpowiednim masażom można ,,wciągnąć" przepuklinę na swoje miejsce bezoperacyjne. Tak pomogli mojemu szwagrowi (35 lat), którego dosłownie ścięło z nóg i leżał 2 tygodnie plackiem. Po 3 takich seansach mógł wstać o własnych siłach. Poza tym trzeba zadbać o odpowiednie nawodnienie organizmu i odkwaszać organizm - typowe objawy. Przy niskim pH pierwsze w d...ę dostają wszystkie tkanki miękkie, bo stamtąd najłatwiej organizmowi wyrwać ,,co nieco" aby utrzymać prawidłową równowagę zasadowo kwasową całego organizmu. pH 7,35-7,45 prawidłowe

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

do góry