Widok

Dobry ortodonta - Gdańsk

Czy możecie mi polecić dobrego ortodontę w Gdańsku?
Zastanawiam się nad założeniem aparatu stałego na górę i dół (mam zgryz głęboki, nieduże stłoczenia i rotacje).

Byłabym też wdzięczna za informację, ile płaciliście za aparat i wizyty. Chciałabym mieć jakieś porównanie. No i nie ukrywam, że wolałabym z powodu leczenia ortodontycznego nie zbankrutować :)

Z góry dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja córka dzisiaj zakładała w Sopocie w klinice Identical . Na razie jest zadowolona, choć najwięcej oczywiście będzie można powiedzieć po zakończeniu leczenia. Personel jest sympatyczny i pomocny, wizyty są na ustaloną godzinę bez przesunięć. Koszt aparatu 1440 zł za łuk metalowy więc tanio, ale była to promocja dla studentów.
Witam, czy ma już Pani jakąś opinie na temat kliniki Identical? wczoraj byłam na konsultacjach i zastanawiam się nad aparatem właśnie tam...z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam,
Monika
Tak jak napisałam u nas jest to świeża sprawa więc o efektach leczenia u córki będę mogła coś powiedzieć za ok dwa lata :), na razie wszystko jest w porządku. Wyczerpująco odpowiadają na pytania i wątpliwości. Córka się śmieje, że prawie wszyscy w klinice noszą aparaty więc chyba wiedzą co robią :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry