Widok

Dobry pediatra w Rumi

Rumia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam chciałam polecić pediatrę dr Małgorzatę Skowron. Od niedawna przyjmuje na NFZ w Centrum Medycznym IMED w Rumi Janowie przy ul. Katowickiej 14 . Jest naprawdę świetna, ma super podejście do dzieci, bardzo sympatyczna i zarazem rzeczowa. Jak coś to tu jest nr do rejstracji 586721102. to ich mail http://www.cm-imed.pl
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
fajna reklama
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
byłam ostatnio u doktor Skowron ze swoimi dziećmi i rzeczywiście godna polecenia. zgadzam się że może to jest rekalama ale właśnie dzieki niej trafiłam do tej doktor.
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
To naprawdę świetna lekarka. Chodziłam do niej w Gdańku, ale niestety teraz przyjmuje w Rumi :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ja polecam dr Leonie Perłowska ma takie podejscie do mojego syna ze nigdy nie placze rzeczowa o co nie zapytam to odpowie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
No jak Pani Perłowska to dobry pediatra bo dzieci nie płaczą to gratuluję. Odwiedziłem w ostatnim roku ok 10 lekarzy i Pani Perłowska po prostu powinna zająć się chyba czymś innym niż leczenie dzieci, z resztą jak jeszcze kilku z przychodni na Derdowskiego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Najważniejsze, żeby lekarz dobrze leczył. Niestety dr Perłowska okazała się niekompetentna. Na mokry kaszel u 3-letniego dziecka przepisała syrop na kaszel suchy, po którym stan dziecka bardzo się pogorszył. Na szczęście w porę trafiliśmy do innego lekarza. Dr Perłowskiej nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry