Widok

Dobry pediatra w Rumi

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam chciałam polecić pediatrę dr Małgorzatę Skowron. Od niedawna przyjmuje na NFZ w Centrum Medycznym IMED w Rumi Janowie przy ul. Katowickiej 14 . Jest naprawdę świetna, ma super podejście do dzieci, bardzo sympatyczna i zarazem rzeczowa. Jak coś to tu jest nr do rejstracji 586721102. to ich mail http://www.cm-imed.pl
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
fajna reklama
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
byłam ostatnio u doktor Skowron ze swoimi dziećmi i rzeczywiście godna polecenia. zgadzam się że może to jest rekalama ale właśnie dzieki niej trafiłam do tej doktor.
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
To naprawdę świetna lekarka. Chodziłam do niej w Gdańku, ale niestety teraz przyjmuje w Rumi :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ja polecam dr Leonie Perłowska ma takie podejscie do mojego syna ze nigdy nie placze rzeczowa o co nie zapytam to odpowie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
No jak Pani Perłowska to dobry pediatra bo dzieci nie płaczą to gratuluję. Odwiedziłem w ostatnim roku ok 10 lekarzy i Pani Perłowska po prostu powinna zająć się chyba czymś innym niż leczenie dzieci, z resztą jak jeszcze kilku z przychodni na Derdowskiego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Najważniejsze, żeby lekarz dobrze leczył. Niestety dr Perłowska okazała się niekompetentna. Na mokry kaszel u 3-letniego dziecka przepisała syrop na kaszel suchy, po którym stan dziecka bardzo się pogorszył. Na szczęście w porę trafiliśmy do innego lekarza. Dr Perłowskiej nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rumia

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

do góry