Widok

Dobry psycholog dziecięcy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam dobrego psychologa dziecięcego dla czteroletniej córki. Zależy mi na kompetentnym i doświadczonym w pracy z dziećmi lekarzu. Najlepiej prywatnie żeby udało się szybko dostać. Najlepiej z Gdańska, ale Sopot lub Gdynia też może być.

Z góry dzięki za polecenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzę że bez odzewu, też poszukuję namiary na dobrego psychologa dziecięcego. Udało Ci się kogoś znaleźć?

Ja znam.To pani Asia w OWI na Jagiellońskiej. Rewelacyjny psycholog i Człowiek.

Ta też chwalę sobie współpracę z Panią Asią, ale nie wiem czy prywatnie przyjmuje

Jesteśmy po pierwszej wizycie u Pani Izy z dzieckiem i mogę powiedzieć, że Evolutio to doskonałe miejsce dla dzieci. Profesjonalne podejście i kontakt z dziećmi bardzo dobry więc również poziom prowadzonych terapii jest bardzo wysoki. Jeśli chcecie dziecku takie profesjonalne wsparcie zapewnić to moim zdaniem to miejsce będzie doskonałym do tego.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry