Widok

Dobry psycholog

Witam,
jak widać w tytule szukam dobrego psychologa. Najlepiej byłoby gdyby przyjmował w Gdańsku. Bardzo proszę o nazwisko i miejsce gdzie przyjmuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyżby żadna z was nie korzystała jeszcze z pomocy psychologa?
prywatnie: maria galuszko, terapia poznawczo-behawioralna, gdansk-oliwa

na nfz: przychodnia przy jaskolczej w gdansku, potrzebne skierowanie od psychiatry

polecam
Zależy w czym problem. Możesz skorzystać z bezpłatnej pomocy w Ośrodku Pomocy Rodzinie. Nie wiem gdzie jest taki w Gdańsku, ale na bank jest.
Polecam panią Magdalenę Matczak, prowadzi terapię indywidualną oraz par. Przyjmuje w Gdańsku-Matemblewie. Dane kontaktowe są na stronie http://www.magdalenamatczak.pl/kontakt.php
Opinia została zablokowana przez moderatora
Ja moge polecic kogos, kto naprawde pomogl mi w trudnym momencie mojego zycia. Przede wszystkim nie naciaga na kase, nie mowi, ze trzeba sie spotykac niewiadomo ile razy (mialam juz takie doswiadczenie, ze mialam przychodzic 2xtydz. przez 8msc, a kazde spotkanie 100zl - jak dla mnie za drogo), wszystko zalezy ode mnie, na poczatku potrzebowalam spotykac sie czesciej, pozniej rzadziej, dostosowywala sie do mnie i razem uzganialysmy ilosc i termin spotkania.

Najbardziej podobalo mi sie, ze nie wystawia etykietek, nie wymadrza sie i nie ocenia. Poprostu slucha, rozmawia, pokazuje mocne strony i sposoby rozwiazania. Fajna, mloda, nie jestem pewna czy przyjmuje w Gdansku, ale warto zadzwonic i zapytac, bo do mnie jak bylo trzeba spotkac sie tez z moja corcia, przyjechala nawet do Wejherowa.

Do tego organizuje tez warsztaty i spotkania grupowe, na ktore zaczne chodzic, bo teraz potrzebuje spotkan z innymi ludzmi majacymi podobne problemy...

Powodzenia

Inne tematy z forum Kobieta

Poszukuję sprawdzonego lekarza od krękosłupa -dyskopatii (36 odpowiedzi)

Może możecie mi pomóc. Szukam specjalisty który zajmuję się dyskopatią i innymi schorzeniami...

Karma dla psa i kota z dostawą do domu (27 odpowiedzi)

Kobiety, nie dźwigajcie ciężkich worków z karmą, nie traćcie czasu na bieganie po sklepach...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (57 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

do góry