Widok

Dobry pub gdzie można spokojnie wypić piwo i potańczyć?

Czas wolny Temat dostępny też na forum:
Szukam pubu albo knajpki gdzie można spokojnie napić się piwka czy drinka w normalnej cenie, posiedzieć przy stoliku i pogadać ale też potańczyć na kameralnym parkiecie bez ścisku i tłoku przy dobrej muzyce. Najlepiej też bez opłaty za wstęp :)

Ewentualnie może namiar na jakieś mieszkanie albo sale, świetlicę którą można wynająć i zrobić małą domówkę na 10 osób ale w rozsądnej cenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez.... jeden jest w gda- długa, restauracja rosyjska. Muzyka tylko w sobotę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W restauracji Rosyjskiej kiepsko grają, drogo i ubogo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się, kilka razy tam byłem i było kiepsko. Lepiej się przejść po paru knajpach i sprawdzić co Ci pasuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgodnie z informacją na stronie internetowej restauracji rosyjskiej powinna być muzyka na żywo, byłam tam w piątek i niestety ale wieczorku tanecznego nie było. Ale to jeszcze nic, ogólnie nie miałam nigdy sensacji żołądkowych po jedzeniu na mieście aż do tego piątku... strułam się pierogami z gęsi, które jak to jeszcze w trakcie jedzenia żartowałam, że im chyba ze świąt zostały,podobnie jak dekoracja na stołach (choinki) no i niestety ale miałam racje ODRADZAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może pub studencki Ygrek? Na terenie akademików przy ul. Polanki, tanie piwko, potańczyć się da. Czasem chodzę też do Red Light'a w Gdańsku Głównym lub Absyntu
Zwykle tam gdzie się tańczy jest na tyle głośna muzyka, że nie da się tam spokojnie porozmawiać przy piwie.
Kolejne dwie kwestie, które nie idą w parze, to cena i zaludnienie, tam gdzie drożej, tam i więcej miejsca, tam gdzie tanio, to idą tłumy.
Zawsze więc coś za coś. Dlatego ludzie krążą;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Inne tematy z forum Towarzyskie

czemu faceci zdradzaja? (138 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

Czy kobiety lubią minetke, czemu nie zapraszają facetów do domu? (66 odpowiedzi)

Uwielbiam robić minetke, niektore kobiety ponoć też hihi ale albo się ukrywają, albo wstydzą lub...

do góry