Widok

Dobry stomatolog gdynia

Witam, chciałabym zapytać Was do jakich dentystów chodzicie, gdzie w Gdyni warto leczyć zeby?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, polecam Temi Med w Gdyni. Chodziłam do pana Kuby-rzetelny, cierpliwy, zawsze ma kilka alternatyw do sprawdzenia by zbyt wcześnie nie "truć" zębów. Podobało mi się tez profesjonalne podejście personelu do klienta.
Sprawdź ten gabinet na stronie http://swedentpolska.com. Super nowoczesny, sprzęt najwyższej klasy Dr. Marcin superspecjalista i naprawdę ceny konkurencyjne plomby japońskie albo amerykańskie.a implanty wysokiej jakości. Przy każdej wizycie konsultacja i 4 rtg w cenie leczenia jak i znieczulenie.Mają często promocje teraz na drugi implant masz 500 zł zniżki. Nie wierz mi na słowo sprawdź sama
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Orientujecie się czy stomatolog Krystian Krupski przyjmuje gdzieś w Gdyni? Czytałam ostatnio, że podobno robi świetne implanty i chciałabym do niego podejść zrobić zęba, bo przewróciłam się w łazience i poszła mi jedynka górna. Może ktoś wie coś?

W Gdyni z tego co wiem robi na Wolności 7, na stronie masz dane kontaktowe.

Inne tematy z forum Zdrowie

Mały członek faceta (7 odpowiedzi)

Witam Otóż przez dłuższy czas seks nie sprawia mi przyjemności. Mianowicie zastanawiam się czy...

Tabletki na powiększanie członka (8 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

do góry