Widok
Różana (Boczna od Pszennej) http://wetmedyk.pl/
Panie b. sympatyczne - swoje koty leczyłam i hotelowałam i jestem b. zadowolona. Koty chyba też :)
Panie b. sympatyczne - swoje koty leczyłam i hotelowałam i jestem b. zadowolona. Koty chyba też :)
Ja mogę jedynie odradzić - wet KIWI na Klonowej - wyciąga kasę, ale jak jest problem i trzeba pomóc, zastanowić się nad lekami, sposobie leczenia - to tylko z grubym portwelem, a efekt raczej marny. Nie jest to lekarz z powołania, który będzie ratował życie... Do podstaowych, szczepień, odrobaczania czy sterylizacji może być.
Mieszkamy w Baninie ale jeździmy tylko i wyłącznie do Osowy do doktor Małgorzaty Taube. Tam nie jest ważne to, aby wyciągnąć kasę i leczyć "po omacku", ale aby porzadnie wyleczyć zwierzę . Niejednokrotnie korzystaliśmy z usług zarówno na ul Klonowej jak i Różanej i niestety diagnoza nie zawsze trafiona , mam wrażenie że Pani powinny nabyć więcej doświadczenia . U doktor Taube wykonujemy badania, Usg, Rtg- wszystko na miejscu i w przestępnych cenach.
Polecam jak najbardziej wetmedic na Różanej, super miła pani weterynarz, dbająca o dobro zwierzaka i właśnie w żaden sposób nie naciągająca (a kilkukrotnie spotkałam się z naciąganiem u gdańskich wetów). Wszystko super, można umówić się na konkretną godzinę, Pani zapamiętuje pacjentów (myślę, że dzięki przemyślanie robionym notatkom) i podchodzi do zwierzaków z naprawdę dużym sercem. Moja suczka po chwilowym niedomaganiu zdrowieje w oczach!