Widok

Dodatek mieszkaniowy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Chciała bym złożyć wniosek o dodatek mieszkaniowy i ten tarcza antykryzysowa.

Proszę o informację jak wygląda to w przypadku dodatku mieszkaniowego, głównie ciekawi mnie to czy jest przeprowadzany wywiad mops przez pracownika socjalnego?
Chodzi o Gdańsk.
Chciała bym skorzystać ale dnie chce pracowników mops u siebie w domu czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak to wygląda? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli chodzi o dodatek mieszkaniowy to pierwszy raz jak składasz wniosek jest przeprowadzany wywiad w twoim miejscu zamieszkania. Dodsfke jest przyznawany na okres 6m. Potem nowy wniosek i już na wywiad osoba nie przychodzi. Oprócz samego wniosku o dodatek będzie potrzebne zasw że spółdzielni o wysokości czynszu oraz że nie zalegasz z opłatami. Twój dochód i rodziny brutto plus świadczenia na dzieci oprócz 500+to się nie liczy do dochodu. Przy naszych dochodach około 6tys mies dodatku mamy 110zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

firanki przez internet??? (18 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

pilnie prawnik (23 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

do góry