Widok

Dojrzała kobieta

Witam wszystkich
Czy to że pociąga mnie dojrzała kobieta tzn. Ok 50 i w zwyż jest normalne ? Od zawsze odkąd pamietam bardzo pociągały mnie dojrzałe kobiety ...dojrzałe kobiece ciało itd.i choć mam 35 lat tak jest nadal i chociaż mam partnerkę troszkę młodszą od siebie i to i tak cały czas jest we mnie pożądanie dojrzałej kobiety . Często zdarza się ze to mijana na ulicy dojrzała kobieta przykuwa moją uwagę niż jakieś podlotki i nie to że jakiś wamp itp. Po prostu zwyczajne dojrzałe kobiety kobiece,zadbane ,uśmiechnięte . Czy może też ktoś tak ma ?
Hm nie uważam się za kogoś kto potrzebuje np. Matczynej miłości itp. Bardziej podąża to w sferę erotyzmu uważam że naturalne dojrzałe kobiece ciało jest bardzo seksi .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sadyl prezerwatywa gdyby zapomniała pigułki:) , a Red Bull gdyby była zmęczona :)
i uważaj żeby Ci Lenora do kąpieli nie dolała;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie pociąga mnie moja matka . A po prostu dojrzała kobieta i nie oczekuje od niej matkowania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@.k.a.:

Nie mam w domu Lenora, zatem nie grozi. Jedyne ryzyko to biedronkowo-s****zowy WC Agent.... ale po nim co najwyżej chlorem będę śmierdział. Nie nowość ;]
Zawsze możesz z żółtego, który przy cytrynie nawet nie leżał, przerzucić się na zielony, świerk ładnie pachnie i chwilowo na czasie :D
To przeniesienie.
Ciekawe,że jak facet 50-letni ma 35-latkę za partnerkę to nikt zbytnio się nie dziwi ale jak jest odwrotnie to już jest posądzany o jakieś kompleksy,zboczenia.
Nie ma się co przejmowac ludzkim gadaniem, ważne żeby partnerzy byli szczęśliwi. A jaka jest między nimi różnica wieku to ich indywidualna sprawa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
> jak facet 50-letni ma 35-latkę za partnerkę to nikt zbytnio się nie dziwi

... co najwyżej wywołuje to komentarze, że musi ją bardzo kochać, skoro wziął sobie taką starą babę (vide: wzór Mansona) ;]
Tak Sadyl,wg wzoru Mansona powinna mieć najwyżej 32 lata;)ale mogą być odchylenia więc się mieści;)....czy ten wzór można zastosować wobec relacji ona 50 a on....:)))))
Hahaha, a jaki pożytek w sprawach łóżkowych będzie miała kobieta w wieku 50+, a jej facet 70+
@Graszka:

A tego nie znasz?

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sadyl, chodziło mi o to, żeby pod każdym względem się dopasować w związku, żeby później zgrzytów nie było, wiesz o co chodzi:)))
Jeżeli chodzi o pieniądze, owszem, są ludzie dla których mają nadrzędną wartość, ale tutaj mowa o prawdziwym związku nie dla pieniędzy:)
Sadyl, nie wszyscy są materialistami.
Ważna jest nić porozumienia, dopasowanie, nie samym sexem człowiek żyje. Chociaż to bardzo ważna dziedzina życia .A co gdy w przypadku, gdy ludzie się kochają i np jedno z nich ulegnie wypadkowi, co wtedy? Zmiana partnera na lepszy model?
Kosmitko, to jest sytuacja losowa, bardzo smutna. Myślę, że planowanie wspólnej przyszłości z dużo starszym mężczyzną ( nie dla pieniędzy) trzeba bardzo dobrze przemyśleć.
Graszka, należy przemyśleć ale pod względem czy to naprawdę jest to miłość, a nie pod innym względem.
Nie wiadomo dlaczego ludzie łączą się w pary, mówię tu o związkach z uczuciem a nie o chorych związkach np. dla kasy
Czasami spotyka się na ulicy parę i często ludzie zastanawiaja się dlaczego są razem? A oni po prostu dopasowali się, i to jest miłość, ktora.....podobno nie zna granic ;))
Oj, wychodzę na idealistkę ;)) dlatego jestem kosmitką hihihi
Jak do czternastolatka/szesnastolatka zabiera sie kobieta 10-20lat starsza to w zasadzie nie ma szans, bo takie są za stare dla niego. Ale jeśli 40-45latka zabiera sie za 30tolatka to może być całkiem romantycznie jeszcze ^^ Pod warunkiem, że wpadną sobie w oko i będzie chemia
Bo "do tanga trzeba dwojga" i nic komu do tego czy on jest dużo starszy a ona młodsza,czy też odwrotnie:)ale nazywanie kogoś "zboczkiem" za to,że woli dużo starszych partnerów jest chore.
Zgadza się. Jest wiele atrakcyjnych kobiet około 40tki, wiec na związek z młodszym jest duża szansa. Ale nie z nastolatkiem ^^ Bo potem drzwi ze złością zamykają ;P
Nastolatkom zdecydowane nie!!!:D
po Lenorze jeszcze miękkość Cię czeka ;):)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry