Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
likwidacja przedszkola Dolina Muminków wątek zamknięty Czy to prawda, że Muminki zamykają się?
~Mama z Gdańska
15

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2013

Polecamy wątek zamknięty Na prawdę polecamy. Panie na prawdę są dobre w tym co robią, dzieci dobrze...
~Mama 4latka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2013

Profesjonalizm w rodzinnej atmosferze. wątek zamknięty Przedszkole, w którym panuje rodzinna atmosfera, zajęcia są interesujące i...
~Justyna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 września 2012

przedszkole jakich mało wątek zamknięty Nasz czterolatek, a my razem z nim jest zachwycony DM. Codziennie rano nie...
~mama Maćka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 listopada 2011

SUPER! wątek zamknięty Najlepszą reklamą jest to, że moja córeczka zawsze mówi, że za wcześnie...
~Zadowolona mama i córcia
-

dodano: 31 października 2011

Profesjonalna i ciepła opieka nad Maluchami wątek zamknięty Jako rodzic stwierdzam, że dzieci w DM są zadowolone i chętnie pozostają pod...
~Ola
-

dodano: 9 września 2011

profesjonalna opieka i ciepła atmosfera wątek zamknięty Gorąco polecam wszystkim rodzicom Dolinę Muminków, a już zwłaszcza tym...
~mama Tosi
-

dodano: 30 sierpnia 2011

Przedszkole z duszą... wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić to przedszkole. Żal ściska serce, gdy Skrzat...
~mama Oliwiera
-

dodano: 1 kwietnia 2011

Muminkowe przedszkole :))) wątek zamknięty Rok temu szukałam przedszkola na Gdańskim Chełmie odwiedziłam 4 placówki....
~Mama małego Włóczykija
-

dodano: 24 lutego 2011

Polecam wątek zamknięty Moja córka jest bardzo zadowolona, a my razem z nią. Kameralna atmosfera,...
~Mama Emilki
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 stycznia 2011

Dolina Muminków = Dolina radości dla dziecka i spokoju o malucha dla rodziców wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam przedszkole Dolina Muminków. Cały stres związany z...
~Mama i Tataj Olinki
-

dodano: 10 stycznia 2011

mama zadowolonego przedszkolaka - opinia wątek zamknięty Moja córka jest zadowolona,więc ja razem z nią cieszę się z każdego dnia...
~mama zadowolonego przedszkolaka
-

dodano: 11 grudnia 2010

Ciepło i rodzinnie wątek zamknięty Polecam wszystkim mamom i zapewniam, że opieka jest profesjonalna i...
~Mama Matyldy
-

dodano: 23 września 2010

indywidualne podejście do dziecka wątek zamknięty Mocne strony przedszkola to indywidualne podejście do dziecka, umiejętność...
~mama Natalki
-

dodano: 21 kwietnia 2010

gorąco polecam wątek zamknięty W ciągu pięciu miesięcy moja córka z łobuza zmieniła się w ułożonego...
~mama Księcia
-

dodano: 17 kwietnia 2010

mama Julka - opinia wątek zamknięty Jest to pierwsze przedszkole mojego synka i muszę przyznać, że jestem...
~mama Julka
1

dodano: 5 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32

16

wątków

do góry