Widok

Dom Weselny "Pod Aniołem" wrażenia

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W sobotę 2.08.2008 Pod Aniołem odbyło się wesele mojej córki (80 osób). Chciałabym podzielic się wrażeniami z tej uroczystości.
1. Wystrój oraz obsługa wesela oraz poprawin - rewelacja (szczególnie kelner )
2. Menu ( do uzgodnienia) - smaczne, dużo i urozmaicone
3. Opinie gości weselnych ( z różnych stron Polski oraz świata) są takie jak moja.
Polecam !!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe jakiemus wybrednemu znajomemu/znajmoje pani corki sie nie podobalo- ale dzis juz watek zniknal:)
A moze to po prostu złosliwa opinia zazdrosnej konkurencji? A propos znajomych mam sprawdzonych i świń mi nie podkładają!!! Córka
dla mnie to wszystko propaganda,
dziwne, że na wczorajszą negatywną opinię - której z resztą chyba już nie ma, nagle pojawia się pozytyw,
grubymi nićmi szyte

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Żadna propaganda to było moje wesele, które skończyło się wczoraj późnym wieczorem.
Sama zastanawialam sie nad Pod Aniolem... na zdjeciach wszystko wygladalo pieknie:) ale na zywo- zgroza! co to za pomysl zeby umiescic reklame olejow silnikowych na fasadzie budynku ktory ma robic za dom weselny?? bardzo sie rozczarowalam, nie mowiac juz o zaskoczeniu...
mi tez na zywo sie nie podobało
ale moze jak przystroja to jest ładnie:-)

image

image
Tam jest świetnie mialam tam wesele menu pychotka:)
Pod aniolem ma kilka duzych wad - dla mnie nie do przyjecia, miedzy innymi - brak klimatyzacji, lokalizacji (ten sam budynek co warsztat samochodowy), a z budynku wychodzi sie na sciezke rowerowa - bardzo ruchliwa, wiec jesli ktos z gosci chce sie w nocy przewietrzyc, moze byc rozjechany ;)
image

zdjęcia z wewnatrz budynku są jak najbardziej ok, natomiast wyglad zewnetrzy ... dla mnie koszmar.
image

smucą mnie takie opinie o tym domu weselnym...bede tam miec wesele w maju i mi sie bardzo podoba w srodku a to ze z zewnątrz nie wyglada dobrze to popatrzcie tez sobie np.na taki estragon tez z zewnątrz tragedia a jednak ludzia biorą w nim slub...liczy sie to, by jedzenie bylo super i by goscie dobrze sie bawili a wyglad zewnętrzny nie jest az taki zly...
image

image

image

masz racje Motylku - krytykować jest naprawdę łatwo :(
edycia32 tez tam bedziesz miała wesele?
image

image

image

też mam tam wesele:))
image

no ja tez ale już się denerwuje a kiedy masz sylwia?
image

image

image

Ja też tam będę miała wesele
image
Witam !! Ja mam wesele szczęśliwego 13 czerwca i juz nie moge się doczekać :) Powiem Wam dziewczyny, że jak czytam te posty dotyczące "Pod Aniołem" to niedobrze mi się robi :( Nam bardzo spodobał się ten lokal, sama rozmowa z Panią Ireną była przyjemnością i jestem pewna że wszystko bądzie dobrze dziewczyny!!!
A wy kiedy macie wesele?? pozdrawiam
My mieliśmy mieć wesele "Pod Aniołem" właśnie 13 czerwca, ale w końcu zdecydowaliśmy się na 11 lipca :)
Czyżby 13-tka odstraszyła? :) my mamy szczeście do tej liczby - 13 stycznia kupilismy obraczki, 13 lutego zamówiłam suknię w Beauty, mieszkałam pod 13tką więc myslę że przyniesie nam szczęście - mam nadzieję hehe :)) pozdrawiam
motylek86 ja mam 1 sierpnia :)) doczekać się tez już nie mogę.............. Wiecie może coś czy jest już klimatyzacja w lokalu ??
image

Odstraszyć nie odstraszyła - stwierdziliśmy, że to za wcześnie i w dodatku może jeszcze być za zimno (chociaż z pogodą w lipcu to też różnie :))
ja mam tez wesele tam 9 maja i bardzo również sala mi się podoba wiem ze klimatyzacja ma być do mojego wesela już gotowa napisze po slubie wam dziewczyny jak było podajcie maile albo na weselniku zamieszcze posta:)pozdrawiam dziewczynki ;)
image

image

image

hej ja mam w lipcu wesele napisz jak bylo po twoim magda-orlanska@wp.pl
Ja mam 11 czerwca w czwartek - Boże Ciało. Nie było już niestety miejsc na sobotę. Na szczęście jest to dzień wolny od pracy:)
image
Byłam wczoraj ,,Pod Aniołem" zapytać się o klimatyzację. Rozmawiałam z Panem Jarkiem, który powiedział że klimatyzacji nie ma w planach i raczej nie będzie.
image
trochę się zmartwiłam że nie będzie klimatyzacji..........chodź mam małą nadzieję że jednak będzie klima tak jak obiecała pani Irena.
image

No nam też to obiecała... Może trzeba by zadzwonić i się zapytać?
nam też obiecywali :( chyba musimy dziewczyny działać i dzwonić !!!
Dzisiaj byłam - nie będzie żadnej klimy dziewczyny - na 100 % :(
No wlasnie - chyba krytyczne uwagi nie sa zupelnie bezpodstawne?
image

Wiesz wydaje mi się że brak klimy to nie jest koniec świata - jak dla mnie, w dalszym ciągu uważam że mój wybór jest w 100% dobry. JA dużo słyszałam złych opinii na temat np Estragonu, Zajazdu pod Olivką, Maciejki itd. Więc bez przesady :( powinnśmy się wspierać i dawać dobre rady a nie dobijać !!!
masz racje edycia...ale wiesz z drugiej strony mogli nie obiecywac..na cale szczescie ja mam w maju wesele i nie bedzie az takiego ukropu...ciekawe czy chociaz ogrodek zrobili...
image

image

image

z tego co mi wiadomo chodż mogę się mylić nie zrobione jest nic nowego nawet ścian nie odświeżono. Ale ja i tak się cieszę z wybou sali mam tylko nadzieję że 1 sierpnia nie będzie dniem dusznym.
image

Kurcze, Dziewczyny, chcecie mieć POd Aniołem to sobie miejcie, skoro to WAsze wymarzone miejsce, cieszcie się z tego. Jak nie chcecie negatywnych komentarzy to nie dawajcie takich topików-wiadomo,ze nie ma lokalu, który pasowałby wszystkim.
A jezeli jestescie pewnego swojego wyboru to najwazniejsze chyba,co?- a Wy sie pocieszacie,ze może nie bedzie tak zle... bedzie super, na pewno!pozdrawiam
no pewnie że będzie super bo sala jest prześliczna jak dla mnie :) w każdej sali czy tez lokalu znalazło by się coś co mogło by być inne lub lepsze albo mogło by nie być tego na sali. Ja jestem szczęśliwa z wyboru :))))))
image

ile będziecie miały gości ??
image

Hej dziewczyny. Znów byłam dzisiaj Pod Aniołem i rozmawiałam z panią Ireną. Powiedziała że klimy nie będzie ale założy nadmuchy taką a la klimę jak w sklepach przy wejściach zakładają. U mnie będzie około 90 osób i trochę się boję że będzie mało miejsca chociaż pani Irena powiedziała, że robiła rok temu sylwestra na 136 osób. Nie wiem jak się pomieścili. Mam tylko nadzieję że moi goście się pomieszczą :)
image
Gosiaczek_P nie martw się na pewno się pomieszczą :) a czy zmieniło się coś w lokalu ? Wiesz może czy zakupili stoły okrągłe tak jak mieli w planach ??
image

Nie kupili i mam nadzieję że nie kupią bo mnie osobiście takie ułożenie stołów się nie podoba. Wolę żeby wszyscy goście siedzieli razem. Pani Irena powiedziała, że powoli wymieniają krzesła na węższe a tak poza tym nic się nie zmieniło.
image
a ja mam zapytanie ad tej sali; brałam ja pod uwagę szukając sali weselnej dla nas jednak gdy tam weszłam był ustawiony stół przez środek (jak policzyłam 44krzesła przy nim) + obok parkiet i zaczęłam się zastanawiać jak tam się zmieści 100osób?:D sala ta wydawała mi się klaustrofobiczna... być może mylne wrażenie... ale 100osób to tam chyba nie wejdzie??
http://www.futrzastezdjecia.pl

zdjęcia ciążowe, noworodkowe, dziecięce, rodzinne.
ja będę miała mniej więcej 60 osób i sądzę że nie więcej sala pomieści niż 70 osób
image

Moze byc ciezko, ja bylam na weselu 70-osobowym i bylo akurat, 30 osob to duza roznica.
image

bylismy tam na weselu jedzenie bardzo słabe było około 60 osób i duchota na maxa, ale każdy lubi co innego.
z tego co piszecie to 70 osob to maks...cale szczescie ze sie nie dalam namowic ( u mnie ma byc 80-100...jeszcze nie znam dokladnej liczby) ... bo wlasciciele byli bardzo przekonywujacy mowiac ze 100osob to spokojnie...:)
http://www.futrzastezdjecia.pl

zdjęcia ciążowe, noworodkowe, dziecięce, rodzinne.
mam nadzieje ze moi goscie tez sie zmieszcza...bedzie ich chyba 80 osob....ale napewno nie setka...bo gdyby bylo tyle to bylby scisk..a sala jest za mala jak na 100 osob...
image

image

image

napewno się pomieszczą, ja odwiedziłam Pod Aniołam w poniedziałek i akurat rozstawione były jeszcze stoły po imprezie, przy pierwszym od razu jak się wchodzi było postawionych 40 krzeseł bez ścisku, osobno na podeście w prawym rogu stół dla nowożeńców - 6 miejsc, po lewej trzeci stół na ( tak mi się zdaje ) 36 miejsc. jak dla mnie idealnie bo będę miala ok 75 osób - zlikwidowali barek więc jest więcej miejsc do tańczenia :)) AKURATNIE :)) pozdrawiam wszystkie pary mające wesele Pod Aniołem !!!
o swietna wiadomosc edycia32 :) jak dla mnie to ogromny plus ze zlikwidowali ten barek ;) dzieki wielkie za info:) a cos jeszcze zmienili?moze nowa wykladzina albo odmalowane sciany co?jakies jeszcze masz informacje?
image

image

image

Dzisiaj dzwoniłam do p. Ireny i potwierdziła, że klimatyzacji nie będzie, bo na chwilę obecną to za duży wydatek, ale pod koniec kwietnia robią tam jakąś chłodnię i przy okazji lepszy system nawiewów, więc w lokalu ma się zrobić duuuuużo chłodniej :-)
To mam Dla Panistwa super wiadomosc, Jestem Pracownikiem domu Pod Aniolem i oficjalnie informuje ze od Srody Lokal posiada Klimatyzacjie
wow pewnie dziewczyny sie ucieszą :)
image
Potwierdzam klima już jest o ile dobrze widziałem w 3 miejscach nad stołem młodej pary, nad parkietem i chyba gdzieś nad stołami gości. ponad to otrzymałem informacje od właścicielki, że zamierza usunąć ściankę która oddziela parkiet od wyjścia dla kelnerów co powinno zwiększyć ilość miejsce na parkiecie, który niestety jest dość mały.
watek jest na forum trójmiasto dlatego wolę się upewnić... piszecie o restauracji "Nad aniołem" mieszczącej się w kopalni srebra w tarnowskich górach, tak?

ten dom weselny miesci sie w Gdansku Brzeżnie
image
ja miałam tam wesele 2 miesiace temu :) REWELACJA!!! wszyscy sie angazuja w swoja prace, jedzenie pyszne, szef sali oszałamiający pod każdym względem, no i oczywiście nasze kochane grajki!!!! Jedyna orkiestra w swoim rodzaju :)

gorąco polecam tą sale :)

ps: jeśli ktoś z Trójmiasta nie ma jeszcze zespołu na wesele, to prosze pisać, chetnie dam namiary na swietna orkiestre.

moj mail to: natkaaa189@wp.pl

Pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry