Widok
Dom Weselny "Pod Aniołem" wrażenia
W sobotę 2.08.2008 Pod Aniołem odbyło się wesele mojej córki (80 osób). Chciałabym podzielic się wrażeniami z tej uroczystości.
1. Wystrój oraz obsługa wesela oraz poprawin - rewelacja (szczególnie kelner )
2. Menu ( do uzgodnienia) - smaczne, dużo i urozmaicone
3. Opinie gości weselnych ( z różnych stron Polski oraz świata) są takie jak moja.
Polecam !!!!!!!!!
1. Wystrój oraz obsługa wesela oraz poprawin - rewelacja (szczególnie kelner )
2. Menu ( do uzgodnienia) - smaczne, dużo i urozmaicone
3. Opinie gości weselnych ( z różnych stron Polski oraz świata) są takie jak moja.
Polecam !!!!!!!!!
smucą mnie takie opinie o tym domu weselnym...bede tam miec wesele w maju i mi sie bardzo podoba w srodku a to ze z zewnątrz nie wyglada dobrze to popatrzcie tez sobie np.na taki estragon tez z zewnątrz tragedia a jednak ludzia biorą w nim slub...liczy sie to, by jedzenie bylo super i by goscie dobrze sie bawili a wyglad zewnętrzny nie jest az taki zly...

Witam !! Ja mam wesele szczęśliwego 13 czerwca i juz nie moge się doczekać :) Powiem Wam dziewczyny, że jak czytam te posty dotyczące "Pod Aniołem" to niedobrze mi się robi :( Nam bardzo spodobał się ten lokal, sama rozmowa z Panią Ireną była przyjemnością i jestem pewna że wszystko bądzie dobrze dziewczyny!!!
A wy kiedy macie wesele?? pozdrawiam
A wy kiedy macie wesele?? pozdrawiam
Kurcze, Dziewczyny, chcecie mieć POd Aniołem to sobie miejcie, skoro to WAsze wymarzone miejsce, cieszcie się z tego. Jak nie chcecie negatywnych komentarzy to nie dawajcie takich topików-wiadomo,ze nie ma lokalu, który pasowałby wszystkim.
A jezeli jestescie pewnego swojego wyboru to najwazniejsze chyba,co?- a Wy sie pocieszacie,ze może nie bedzie tak zle... bedzie super, na pewno!pozdrawiam
A jezeli jestescie pewnego swojego wyboru to najwazniejsze chyba,co?- a Wy sie pocieszacie,ze może nie bedzie tak zle... bedzie super, na pewno!pozdrawiam
Hej dziewczyny. Znów byłam dzisiaj Pod Aniołem i rozmawiałam z panią Ireną. Powiedziała że klimy nie będzie ale założy nadmuchy taką a la klimę jak w sklepach przy wejściach zakładają. U mnie będzie około 90 osób i trochę się boję że będzie mało miejsca chociaż pani Irena powiedziała, że robiła rok temu sylwestra na 136 osób. Nie wiem jak się pomieścili. Mam tylko nadzieję że moi goście się pomieszczą :)
a ja mam zapytanie ad tej sali; brałam ja pod uwagę szukając sali weselnej dla nas jednak gdy tam weszłam był ustawiony stół przez środek (jak policzyłam 44krzesła przy nim) + obok parkiet i zaczęłam się zastanawiać jak tam się zmieści 100osób?:D sala ta wydawała mi się klaustrofobiczna... być może mylne wrażenie... ale 100osób to tam chyba nie wejdzie??
z tego co piszecie to 70 osob to maks...cale szczescie ze sie nie dalam namowic ( u mnie ma byc 80-100...jeszcze nie znam dokladnej liczby) ... bo wlasciciele byli bardzo przekonywujacy mowiac ze 100osob to spokojnie...:)
napewno się pomieszczą, ja odwiedziłam Pod Aniołam w poniedziałek i akurat rozstawione były jeszcze stoły po imprezie, przy pierwszym od razu jak się wchodzi było postawionych 40 krzeseł bez ścisku, osobno na podeście w prawym rogu stół dla nowożeńców - 6 miejsc, po lewej trzeci stół na ( tak mi się zdaje ) 36 miejsc. jak dla mnie idealnie bo będę miala ok 75 osób - zlikwidowali barek więc jest więcej miejsc do tańczenia :)) AKURATNIE :)) pozdrawiam wszystkie pary mające wesele Pod Aniołem !!!
Potwierdzam klima już jest o ile dobrze widziałem w 3 miejscach nad stołem młodej pary, nad parkietem i chyba gdzieś nad stołami gości. ponad to otrzymałem informacje od właścicielki, że zamierza usunąć ściankę która oddziela parkiet od wyjścia dla kelnerów co powinno zwiększyć ilość miejsce na parkiecie, który niestety jest dość mały.
ja miałam tam wesele 2 miesiace temu :) REWELACJA!!! wszyscy sie angazuja w swoja prace, jedzenie pyszne, szef sali oszałamiający pod każdym względem, no i oczywiście nasze kochane grajki!!!! Jedyna orkiestra w swoim rodzaju :)
gorąco polecam tą sale :)
ps: jeśli ktoś z Trójmiasta nie ma jeszcze zespołu na wesele, to prosze pisać, chetnie dam namiary na swietna orkiestre.
moj mail to: natkaaa189@wp.pl
Pozdrawiam
gorąco polecam tą sale :)
ps: jeśli ktoś z Trójmiasta nie ma jeszcze zespołu na wesele, to prosze pisać, chetnie dam namiary na swietna orkiestre.
moj mail to: natkaaa189@wp.pl
Pozdrawiam