Widok

Dom Weselny "Pod Aniołem" wrażenia

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W sobotę 2.08.2008 Pod Aniołem odbyło się wesele mojej córki (80 osób). Chciałabym podzielic się wrażeniami z tej uroczystości.
1. Wystrój oraz obsługa wesela oraz poprawin - rewelacja (szczególnie kelner )
2. Menu ( do uzgodnienia) - smaczne, dużo i urozmaicone
3. Opinie gości weselnych ( z różnych stron Polski oraz świata) są takie jak moja.
Polecam !!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe jakiemus wybrednemu znajomemu/znajmoje pani corki sie nie podobalo- ale dzis juz watek zniknal:)
A moze to po prostu złosliwa opinia zazdrosnej konkurencji? A propos znajomych mam sprawdzonych i świń mi nie podkładają!!! Córka
dla mnie to wszystko propaganda,
dziwne, że na wczorajszą negatywną opinię - której z resztą chyba już nie ma, nagle pojawia się pozytyw,
grubymi nićmi szyte

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Żadna propaganda to było moje wesele, które skończyło się wczoraj późnym wieczorem.
Sama zastanawialam sie nad Pod Aniolem... na zdjeciach wszystko wygladalo pieknie:) ale na zywo- zgroza! co to za pomysl zeby umiescic reklame olejow silnikowych na fasadzie budynku ktory ma robic za dom weselny?? bardzo sie rozczarowalam, nie mowiac juz o zaskoczeniu...
mi tez na zywo sie nie podobało
ale moze jak przystroja to jest ładnie:-)

image

image
Tam jest świetnie mialam tam wesele menu pychotka:)
Pod aniolem ma kilka duzych wad - dla mnie nie do przyjecia, miedzy innymi - brak klimatyzacji, lokalizacji (ten sam budynek co warsztat samochodowy), a z budynku wychodzi sie na sciezke rowerowa - bardzo ruchliwa, wiec jesli ktos z gosci chce sie w nocy przewietrzyc, moze byc rozjechany ;)
image

zdjęcia z wewnatrz budynku są jak najbardziej ok, natomiast wyglad zewnetrzy ... dla mnie koszmar.
image

smucą mnie takie opinie o tym domu weselnym...bede tam miec wesele w maju i mi sie bardzo podoba w srodku a to ze z zewnątrz nie wyglada dobrze to popatrzcie tez sobie np.na taki estragon tez z zewnątrz tragedia a jednak ludzia biorą w nim slub...liczy sie to, by jedzenie bylo super i by goscie dobrze sie bawili a wyglad zewnętrzny nie jest az taki zly...
image

image

image

masz racje Motylku - krytykować jest naprawdę łatwo :(
edycia32 tez tam bedziesz miała wesele?
image

image

image

też mam tam wesele:))
image

no ja tez ale już się denerwuje a kiedy masz sylwia?
image

image

image

Ja też tam będę miała wesele
image
Witam !! Ja mam wesele szczęśliwego 13 czerwca i juz nie moge się doczekać :) Powiem Wam dziewczyny, że jak czytam te posty dotyczące "Pod Aniołem" to niedobrze mi się robi :( Nam bardzo spodobał się ten lokal, sama rozmowa z Panią Ireną była przyjemnością i jestem pewna że wszystko bądzie dobrze dziewczyny!!!
A wy kiedy macie wesele?? pozdrawiam
My mieliśmy mieć wesele "Pod Aniołem" właśnie 13 czerwca, ale w końcu zdecydowaliśmy się na 11 lipca :)
Czyżby 13-tka odstraszyła? :) my mamy szczeście do tej liczby - 13 stycznia kupilismy obraczki, 13 lutego zamówiłam suknię w Beauty, mieszkałam pod 13tką więc myslę że przyniesie nam szczęście - mam nadzieję hehe :)) pozdrawiam
motylek86 ja mam 1 sierpnia :)) doczekać się tez już nie mogę.............. Wiecie może coś czy jest już klimatyzacja w lokalu ??
image

do góry