Widok

Dom Weselny "Pod Aniołem" wrażenia

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W sobotę 2.08.2008 Pod Aniołem odbyło się wesele mojej córki (80 osób). Chciałabym podzielic się wrażeniami z tej uroczystości.
1. Wystrój oraz obsługa wesela oraz poprawin - rewelacja (szczególnie kelner )
2. Menu ( do uzgodnienia) - smaczne, dużo i urozmaicone
3. Opinie gości weselnych ( z różnych stron Polski oraz świata) są takie jak moja.
Polecam !!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odstraszyć nie odstraszyła - stwierdziliśmy, że to za wcześnie i w dodatku może jeszcze być za zimno (chociaż z pogodą w lipcu to też różnie :))
ja mam tez wesele tam 9 maja i bardzo również sala mi się podoba wiem ze klimatyzacja ma być do mojego wesela już gotowa napisze po slubie wam dziewczyny jak było podajcie maile albo na weselniku zamieszcze posta:)pozdrawiam dziewczynki ;)
Ja mam 11 czerwca w czwartek - Boże Ciało. Nie było już niestety miejsc na sobotę. Na szczęście jest to dzień wolny od pracy:)
Byłam wczoraj ,,Pod Aniołem" zapytać się o klimatyzację. Rozmawiałam z Panem Jarkiem, który powiedział że klimatyzacji nie ma w planach i raczej nie będzie.
trochę się zmartwiłam że nie będzie klimatyzacji..........chodź mam małą nadzieję że jednak będzie klima tak jak obiecała pani Irena.
hej ja mam w lipcu wesele napisz jak bylo po twoim magda-orlanska@wp.pl
No nam też to obiecała... Może trzeba by zadzwonić i się zapytać?
nam też obiecywali :( chyba musimy dziewczyny działać i dzwonić !!!
Dzisiaj byłam - nie będzie żadnej klimy dziewczyny - na 100 % :(
No wlasnie - chyba krytyczne uwagi nie sa zupelnie bezpodstawne?
Wiesz wydaje mi się że brak klimy to nie jest koniec świata - jak dla mnie, w dalszym ciągu uważam że mój wybór jest w 100% dobry. JA dużo słyszałam złych opinii na temat np Estragonu, Zajazdu pod Olivką, Maciejki itd. Więc bez przesady :( powinnśmy się wspierać i dawać dobre rady a nie dobijać !!!
masz racje edycia...ale wiesz z drugiej strony mogli nie obiecywac..na cale szczescie ja mam w maju wesele i nie bedzie az takiego ukropu...ciekawe czy chociaz ogrodek zrobili...
z tego co mi wiadomo chodż mogę się mylić nie zrobione jest nic nowego nawet ścian nie odświeżono. Ale ja i tak się cieszę z wybou sali mam tylko nadzieję że 1 sierpnia nie będzie dniem dusznym.
Kurcze, Dziewczyny, chcecie mieć POd Aniołem to sobie miejcie, skoro to WAsze wymarzone miejsce, cieszcie się z tego. Jak nie chcecie negatywnych komentarzy to nie dawajcie takich topików-wiadomo,ze nie ma lokalu, który pasowałby wszystkim.
A jezeli jestescie pewnego swojego wyboru to najwazniejsze chyba,co?- a Wy sie pocieszacie,ze może nie bedzie tak zle... bedzie super, na pewno!pozdrawiam
no pewnie że będzie super bo sala jest prześliczna jak dla mnie :) w każdej sali czy tez lokalu znalazło by się coś co mogło by być inne lub lepsze albo mogło by nie być tego na sali. Ja jestem szczęśliwa z wyboru :))))))
ile będziecie miały gości ??
a ja mam zapytanie ad tej sali; brałam ja pod uwagę szukając sali weselnej dla nas jednak gdy tam weszłam był ustawiony stół przez środek (jak policzyłam 44krzesła przy nim) + obok parkiet i zaczęłam się zastanawiać jak tam się zmieści 100osób?:D sala ta wydawała mi się klaustrofobiczna... być może mylne wrażenie... ale 100osób to tam chyba nie wejdzie??
ja będę miała mniej więcej 60 osób i sądzę że nie więcej sala pomieści niż 70 osób
Moze byc ciezko, ja bylam na weselu 70-osobowym i bylo akurat, 30 osob to duza roznica.
bylismy tam na weselu jedzenie bardzo słabe było około 60 osób i duchota na maxa, ale każdy lubi co innego.
do góry