Widok
fotografowałam tam wesele we wrześniu 2008 r. i byłam pozytywnie zaskoczona. sala ze stolikami i sala do tańczenia oddzielone szerokim przejściem, więc jednocześnie widać parkiet, ale można też porozmawiać przy stolikach (muzyka nie jest tam bardzo głośna). właściciele również sami zajmują się przystrojeniem sali. jedzenie bardzo dobre i na czas. kucharz osobiście wita wszystkich gości, a podczas imprezy spaceruje wśród stolików i zabawia towarzystwo miłą rozmową.
z mojej perspektywy jako obsługi - polecam.
z mojej perspektywy jako obsługi - polecam.
Bylam gosciem na weselu w "Rzemieślniku" i to co mi nie odpowiadało to obsługa,która prawie wogle nie sprzątała ze stolow, średnio smaczne jedzenie i te kolumny między goścmi siedzącymi przy stolach.Parkietu też niestety nie widać z sali, co akurat mi nie podobalo.Fajna jest natomiast lokalizacja blisko plazy.
ja mialam wesele w pazdzierniku 2007, wszystko ok, ja mialam dostep do sali na dole i u gory, mielismy za darmo nocleg przez caly weekend, choc do domu mam 10 minut... mi kolumny nie przeszkadzaly. mozna ulozyc 8-10 osobowe stoliki i juz nie ma problemu kolumn. troche za malo obslugi, ale sprawnie im to szlo. oranzeria byla traktowana jako palarnia, bo w pazdzierniku jest dosc zimno.parkiet widac z sali i nie jest za glosno.
na maila moge wyslac ci pare zdjec jak to wygladalo, wiem, ze mieli miec zmiany, ale nie wiem czy tak jest.
lokalizacja rewelka, ja mialam okolo 65 gosci przyjezdnych i wszyscy poza gdanska i chodzilismy na spacery itp, a na zdjecia polecam tam plaze, niedaleko, a nie ma tak wielu ludzi.
jak chcesz to pisz na mojego maila pytania.
pzdr
na maila moge wyslac ci pare zdjec jak to wygladalo, wiem, ze mieli miec zmiany, ale nie wiem czy tak jest.
lokalizacja rewelka, ja mialam okolo 65 gosci przyjezdnych i wszyscy poza gdanska i chodzilismy na spacery itp, a na zdjecia polecam tam plaze, niedaleko, a nie ma tak wielu ludzi.
jak chcesz to pisz na mojego maila pytania.
pzdr
Izulucha czytałam Twoje wypowiedzi na forum ale dziękuję raz jeszcze za opinie. Jeżleli możesz prześlij mi kilka fotek na e-mail : meggg_0110@wp.pl
Interesuje mnie wygląd sali, stołów i jedzenia. Sala była przez Was osobiście strojona czy Rzemieślnik ma to w cenie ? Jak wygląda sprawa z alkoholem ( własny czy od nich ) ? Poprawiny też tam robiliście - jaki koszt ?
dzięki :-)
Interesuje mnie wygląd sali, stołów i jedzenia. Sala była przez Was osobiście strojona czy Rzemieślnik ma to w cenie ? Jak wygląda sprawa z alkoholem ( własny czy od nich ) ? Poprawiny też tam robiliście - jaki koszt ?
dzięki :-)
robilismy tam kilka lat temu szkolenie firmowe połączone z tzw. bankietem - powiem szczerze , ze nie mam dobrej opinii. Mimo, ze kasy firma wydała sporo , jedzenia było mało , nie było na stołach całego ustalonego menu ....:-( , kieliszki do wina podano brudne każdy inny, obsługa marna. Wiele naobiecywano a mało z tego dotrzymano. Szkolenie było w czerwcu , spodobała nam sie sala z tarasem przy ładnej pogodzie była super ale poza tym pożałowalismy ,że sie skusilismy na Rzemieślnika - juz nigdy nie skorzystaliśmy z ich usług. To było kilka lat temu mam nadzieję , ze tam sie zmieniło na lepsze.
Hej.
Ja byłam tylko oglądać z narzeczonym (zdecydowaliśmy się ostatecznie na Magnata), ale mieliśmy dylemat.
Generalnie bardzo konkretna babeczka i koleś. Pokazywali nam zdjęcia z ustrojoną salą (ale ustrojenie kosztuje dodatkowo), tyle, że robiło wrażenie. Teraz remontują ta salę do tańczenia - będzie w jasnych kolorach.
Poza tym nie biorą korkowego, menu interesujące.
Nie byłam, więc nie wiem jak to wygląda w ostateczności, ale mnie do siebie prawie przekonali - nie byli nachalni, tylko rzeczowi i konkretni.
Tyle.
I w zasadzie może się w końcu przywitam, bo to już kolejny post i zapewne nie ostatni, bo niecały tydzień temu się zaręczyliśmy, 22 sierpnia mamy ślub (tego roku!) więc będę korzystać z niebywałej kopalni wiedzy, którą jest to forum :)
Ja byłam tylko oglądać z narzeczonym (zdecydowaliśmy się ostatecznie na Magnata), ale mieliśmy dylemat.
Generalnie bardzo konkretna babeczka i koleś. Pokazywali nam zdjęcia z ustrojoną salą (ale ustrojenie kosztuje dodatkowo), tyle, że robiło wrażenie. Teraz remontują ta salę do tańczenia - będzie w jasnych kolorach.
Poza tym nie biorą korkowego, menu interesujące.
Nie byłam, więc nie wiem jak to wygląda w ostateczności, ale mnie do siebie prawie przekonali - nie byli nachalni, tylko rzeczowi i konkretni.
Tyle.
I w zasadzie może się w końcu przywitam, bo to już kolejny post i zapewne nie ostatni, bo niecały tydzień temu się zaręczyliśmy, 22 sierpnia mamy ślub (tego roku!) więc będę korzystać z niebywałej kopalni wiedzy, którą jest to forum :)
pytaliśmy sie o te pokoje turystyczne-odpowiedz byla taka ze "no my je raczej dla jakichs wycieczek, kolonii, gosciom weselnym sie chyba nie spodobaja, poza tym my je tylko w lecie, bo nie ogrzewane"
a ceny na ten rok sa takie: 320/pokoj 4s, 255/pokoj 3os, 220/pokoj 2os. Miejsc jest sporo, ale tylko 2 pokoje 4 osobowe
Natomiast w Posjdonie sa pokoje za 260/pokoj "2-osobowy" w ktorym sa 2 lozka 120 cm i kierowniczka, z którą gadaliśmy powiedziała, że nie widzi problemu, żeby w 1 takim pokoju spaly 4 osoby
a ceny na ten rok sa takie: 320/pokoj 4s, 255/pokoj 3os, 220/pokoj 2os. Miejsc jest sporo, ale tylko 2 pokoje 4 osobowe
Natomiast w Posjdonie sa pokoje za 260/pokoj "2-osobowy" w ktorym sa 2 lozka 120 cm i kierowniczka, z którą gadaliśmy powiedziała, że nie widzi problemu, żeby w 1 takim pokoju spaly 4 osoby
ja również mam tam wesele :) 17 pażdziernika; a wy kiedy? :)