Widok

Dom Wypoczynkowy „RZEMIEŚLNIK”

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

Proszę Was o pomoc i zdanie na temat Domu Wypoczynkowego „RZEMIEŚLNIK” na ul. Piastowskiej w Gdańsku Jelitkowie. Był ktoś tam z Was na weselu lub wyprawiał własne ???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli mogę prosić o zdjęcia z rzemieślnika, będę wdzięczna ewa.1106@wp.pl
pytaliśmy sie o te pokoje turystyczne-odpowiedz byla taka ze "no my je raczej dla jakichs wycieczek, kolonii, gosciom weselnym sie chyba nie spodobaja, poza tym my je tylko w lecie, bo nie ogrzewane"
a ceny na ten rok sa takie: 320/pokoj 4s, 255/pokoj 3os, 220/pokoj 2os. Miejsc jest sporo, ale tylko 2 pokoje 4 osobowe

Natomiast w Posjdonie sa pokoje za 260/pokoj "2-osobowy" w ktorym sa 2 lozka 120 cm i kierowniczka, z którą gadaliśmy powiedziała, że nie widzi problemu, żeby w 1 takim pokoju spaly 4 osoby
ja również mam tam wesele :) 17 pażdziernika; a wy kiedy? :)
http://www.futrzastezdjecia.pl

zdjęcia ciążowe, noworodkowe, dziecięce, rodzinne.
ja wzielam pokoje turystyczne dla gosci, 40zl za os., łazienka jest na korytarzu, cena w rzemieślniku to 160zł za os.
A jaki cennik jest tam za nocleg gości ? ile miejsc i jaka cena za osobę za wesele?
ja również poprosze o zdjęcia na maila i jakbys miała menu jakie mieliście będe wdzięczna oleka20_83@o2.pl
ja również poprosze o zdjęcia na maila i jakbys miała menu jakie mieliście będe wdzięczna oleka20_83@o2.pl
my sie zastanawialismy nad rzemieslnikiem, ale wybralismy zaraz obok nautilis-znacznie, znacznie ladniej:) ale gosci pewenie polozymy w rzemieslniku spac
hej, ja mam równiez tam wesele, moge prosic jakies fotki? k_raczkowska@wp.pl
hej, ja mam równiez tam wesele, moge prosic jakies fotki? k_raczkowska@wp.pl
Hej.
Ja byłam tylko oglądać z narzeczonym (zdecydowaliśmy się ostatecznie na Magnata), ale mieliśmy dylemat.
Generalnie bardzo konkretna babeczka i koleś. Pokazywali nam zdjęcia z ustrojoną salą (ale ustrojenie kosztuje dodatkowo), tyle, że robiło wrażenie. Teraz remontują ta salę do tańczenia - będzie w jasnych kolorach.
Poza tym nie biorą korkowego, menu interesujące.
Nie byłam, więc nie wiem jak to wygląda w ostateczności, ale mnie do siebie prawie przekonali - nie byli nachalni, tylko rzeczowi i konkretni.
Tyle.
I w zasadzie może się w końcu przywitam, bo to już kolejny post i zapewne nie ostatni, bo niecały tydzień temu się zaręczyliśmy, 22 sierpnia mamy ślub (tego roku!) więc będę korzystać z niebywałej kopalni wiedzy, którą jest to forum :)
hej,

wysle fotki wszystkim, tylko piszcie mi do mnie na maila, bo czasami jestem nie do konca na biezaco...postaram sie wyslac w ten weekend i sorki za zwloke
image

image
witam! czy moglabym rowniez poprosic o kilka fotek. mam juz zarezerwowany termin w "rzemieslniku", ale czytajac inne negatywne opinie troche sie martwie... z gory dziekuje
moj mail: asia.barczewska@wp.pl
Witam serdcznie Izulucha,
planuje wesele w tym roku i mocno zastanawiam się nad Rzemieślnikiem. Czy mogłabym prosic o kilka fotek: sali, wystroju, układu stołów, na : mmichalska222@wp.pl
Dzięki bardzo,
pozdrawiam!
Czesc czy ja również mogę poprosić namaila zdjecia z wesela?? moj mail patryk3000@aol.com DZIEKI :)
Cześc:)mam probę mogłabyś mi również wysłać kilka fotek z wystrojem sali na maila marli19@wp.pl z góry dziękuję
czy ja również mogę poprosić namaila zdjecia z wesela?? moj mail to madzia_567@wp.pl
Od 2 lat jest tam nowy zarządzajacy i moim zdaniem zmieniło sie tam na lepiej Byłam pracownikiem recepcji w Rzemieślniku Znam ten obiekt jak własna kieszeń. Obecny dyrektor mysle ze jest konkretny i poziom świadczonych usług znacznie sie podniósł. Polecam!
robilismy tam kilka lat temu szkolenie firmowe połączone z tzw. bankietem - powiem szczerze , ze nie mam dobrej opinii. Mimo, ze kasy firma wydała sporo , jedzenia było mało , nie było na stołach całego ustalonego menu ....:-( , kieliszki do wina podano brudne każdy inny, obsługa marna. Wiele naobiecywano a mało z tego dotrzymano. Szkolenie było w czerwcu , spodobała nam sie sala z tarasem przy ładnej pogodzie była super ale poza tym pożałowalismy ,że sie skusilismy na Rzemieślnika - juz nigdy nie skorzystaliśmy z ich usług. To było kilka lat temu mam nadzieję , ze tam sie zmieniło na lepsze.
Izulucha czytałam Twoje wypowiedzi na forum ale dziękuję raz jeszcze za opinie. Jeżleli możesz prześlij mi kilka fotek na e-mail : meggg_0110@wp.pl
Interesuje mnie wygląd sali, stołów i jedzenia. Sala była przez Was osobiście strojona czy Rzemieślnik ma to w cenie ? Jak wygląda sprawa z alkoholem ( własny czy od nich ) ? Poprawiny też tam robiliście - jaki koszt ?

dzięki :-)
do góry