Widok

Dom Wypoczynkowy „RZEMIEŚLNIK”

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

Proszę Was o pomoc i zdanie na temat Domu Wypoczynkowego „RZEMIEŚLNIK” na ul. Piastowskiej w Gdańsku Jelitkowie. Był ktoś tam z Was na weselu lub wyprawiał własne ???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja również poprosze o zdjęcia na maila i jakbys miała menu jakie mieliście będe wdzięczna oleka20_83@o2.pl
ja również poprosze o zdjęcia na maila i jakbys miała menu jakie mieliście będe wdzięczna oleka20_83@o2.pl
A jaki cennik jest tam za nocleg gości ? ile miejsc i jaka cena za osobę za wesele?
ja wzielam pokoje turystyczne dla gosci, 40zl za os., łazienka jest na korytarzu, cena w rzemieślniku to 160zł za os.
ja również mam tam wesele :) 17 pażdziernika; a wy kiedy? :)
pytaliśmy sie o te pokoje turystyczne-odpowiedz byla taka ze "no my je raczej dla jakichs wycieczek, kolonii, gosciom weselnym sie chyba nie spodobaja, poza tym my je tylko w lecie, bo nie ogrzewane"
a ceny na ten rok sa takie: 320/pokoj 4s, 255/pokoj 3os, 220/pokoj 2os. Miejsc jest sporo, ale tylko 2 pokoje 4 osobowe

Natomiast w Posjdonie sa pokoje za 260/pokoj "2-osobowy" w ktorym sa 2 lozka 120 cm i kierowniczka, z którą gadaliśmy powiedziała, że nie widzi problemu, żeby w 1 takim pokoju spaly 4 osoby
jeśli mogę prosić o zdjęcia z rzemieślnika, będę wdzięczna ewa.1106@wp.pl
do góry