Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bartłomiej - ocena Proces od znalezienia ogłoszenia do podpisania umowy najmu przebiegł bardzo...
~Bartłomiej
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 2 listopada 2024

Joanna - ocena Serdecznie polecam Dom&House, a w szczególności panią Alicję Borowicz, która...
~Joanna
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 31 października 2024

Joanna - ocena Serdecznie polecam Dom&House, a w szczególności panią Alicję Borowicz, która...
~Joanna
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Aleksandra - ocena Pani Joanna, która była moim pośrednikiem w wynajmie, bardzo profesjonalna, a...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Michał - ocena Serdecznie polecam wspolprace z Agencja Dom & House. Agent Magdalena Zurawska...
~Michał
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 30 października 2024

Ignacy - ocena Pytałem się Pana Roberta dwa razy o formę prawną nieruchomości. Otrzymałem...
~Ignacy
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 2 października 2024

Małgorzata, Katarzyna, Agata - ocena Przez cały, skomplikowany dla laika, proces sprzedaży nieruchomości...
~Małgorzata, Katarzyna, Agata
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 22 sierpnia 2024

Adrian Potęga - ocena Profesjonalna usługa sprzedaży działki, jedyne co musiałem zrobić to pojawić...
~Adrian Potęga
-

dodano: 21 sierpnia 2024

Magda - ocena Udało mi się ostatnio kupić mieszkanie w Gdańsku, korzystając z pomocy biura...
~Magda
-

dodano: 18 sierpnia 2024

Angie - ocena Serdecznie polecam współpracę z Agencją Dom & House. Miałam przyjemność z...
~Angie
-

dodano: 16 sierpnia 2024

Wojciech Szczotka - ocena Z Panią Magdą mega szybko i bezproblemowo da się załatwić wszystkie sprawy...
~Wojciech Szczotka
-

dodano: 14 sierpnia 2024

Joanna i Daniel Zaniewscy. - ocena Z ogromną przyjemnością i z całego serca polecam współpracę z pośrednikiem...
~Joanna i Daniel Zaniewscy.
-

dodano: 13 sierpnia 2024

Hania - ocena Serdeczne podziękowania dla pani Dominiki Aranowskiej reprezentującej...
~Hania
-

dodano: 6 sierpnia 2024

Michał - ocena Z pełnym przekonaniem polecam Marzenę Gąsiorowską jako pośrednika...
~Michał
-

Aleksandra - ocena Polecam współpracę z biurem nieruchomości Dom&House, współpracowałam z Panią...
~Aleksandra
-

Dawid Śpiewakowski - ocena Bardzo Polecam firmę Dom & House, a w szczególności Panią Joannę Kozłowską -...
~Dawid Śpiewakowski
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 5 sierpnia 2024

EB - ocena Świetne biuro, Pani Dominika jest przesympatyczną osobą, a przede wszystkim...
~EB
-

dodano: 5 sierpnia 2024

Zosia - ocena Mieliśmy okazję korzystać z usług biura Dom & House Nieruchomości przy...
~Zosia
-

dodano: 21 lipca 2024

Dorota - ocena Współpraca z panią Hanią Mendelewską układała się bardzo dobrze. Pani Hania...
~Dorota
-

dodano: 19 lipca 2024

Wynajem na odległość - ocena Wspaniała współpraca! Szukałem najemcy na odległość, z innego miasta, panie z...
~Wynajem na odległość
-

dodano: 16 lipca 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
382

378

wątków

do góry