Odpowiadasz na:

Domowy biszkopt - jak i ile czasu można przechować?

Jak w temacie :)

Ile czasu można przechować upieczony biszkopt? I w czym?

Wiem, że moja teściowa spokojnie kilka dni trzymała - zawinięty w taką dziwną folię aluminiową,... rozwiń

Jak w temacie :)

Ile czasu można przechować upieczony biszkopt? I w czym?

Wiem, że moja teściowa spokojnie kilka dni trzymała - zawinięty w taką dziwną folię aluminiową, która od spodu ma papier. Nie mam takiego wynalazku.

Jeden tort potrzebuję na piątek, drugi na środę.

Żeby nie bawić się w krojenie blatów dużego prostokątnego biszkoptu - chcę upiec dwie wielkie blachy cieniutkiego ciasta. Pół z jednej blachy mi zostanie. Wytrzyma do środy?

zobacz wątek
10 lat temu
~AgusiaGda

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry