Dorota

Fryzjerzy

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Olka - ocena Nie polecam, bardzo słaba obsluga
~Olka
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 17 czerwca 2024

alt - opinia wątek zamknięty Chodzę tam od ponad dekady, przede wszystkim dlatego, że jest dużo fryzjerów...
~alt
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 27 października 2022

APG - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie, czysto z usmiechem. Fryzurka super!! Polecam
~APG
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 2 września 2021

Przemek - opinia wątek zamknięty W dniu dzisiejszym tj. 30.05.2020 byłem na strzyżeniu męskim włosów w salonie...
~Przemek
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 30 maja 2020

Katarzyna. - opinia wątek zamknięty Przestrzegam przed skorzystaniem z usług tego salonu!!!! często jakości...
~Katarzyna.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 27 grudnia 2019

Cennik wątek zamknięty Od lat korzystam. Jestem bardzo zadowolona. ALE - Przez lata, co dwa...
~Mariola
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 września 2019

Piotr - opinia wątek zamknięty Witam, wszystko w salonie się zgadza, poza dwoma rzeczami. Po pierwsze to nie...
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 7 czerwca 2019

Podziękowanie dla personelu. wątek zamknięty Chciałbym powiedzieć parę słów na temat salonu Dorota, ale bardziej skupić...
~Jakub
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2019

Rewelacja! wątek zamknięty Od kilkunastu lat chodze do salonu dorota, nigdy nie mialem zadnej...
~Oskar
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 września 2018

Nie polecm wątek zamknięty Szczerze nie polecam !!! Bardzo wysokie ceny, efekt mizerny. Chciałam wykonać...
~Ola
7

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2018

Polecam panią fryzjerkę Monikę J. wątek zamknięty Od 6 lat jestem klientem pani Moniki i za każdym razem jestem zadowolony....
~Kuba
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2018

Broda - tylko u Pana Marcina wątek zamknięty Witam, od trzech lat jestem posiadaczem brody :-) przez te trzy lata moja...
~BKS
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 lipca 2018

wont be back/nie polecam wątek zamknięty I had to go somewhere else for haircut again and correct the disaster they...
~woman
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 5 marca 2018

Porażka. Strata pieniędzy i włosów wątek zamknięty Nie polecam. Poszłam podciąć włosy. Na długości miały zostać takie jak...
~Ann
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 września 2017

Zadowolony wątek zamknięty Jestem zawsze zadowolony....starzy fryzjerzy ...czuję się bezpieczny jeśli...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 października 2017

Niechlujstwo, strzyżenie poniżej oczekiwań wątek zamknięty Do tej pory byłem stałym klientem salonu „Dorota“ gdzie nawet podwyżka ceny...
~Adam
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 września 2017

Unikać wątek zamknięty Jeśli chcesz mieć zniszczona fryzurę i humor Dorota będzie idealnym wyborem....
~Kamil
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 lipca 2017

salon fryzjerski Dorota w alfa centrum gdańsk wątek zamknięty Jestem stałą Klientką pani Justyny. Pani jest bardzo profesjonalna,...
~Katarzyna F.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 czerwca 2017

Tragedia... wątek zamknięty Zacznę od tego, ze przyszłam "z ulicy" na samo czesanie. Przed wykonaniem...
~Laura
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 maja 2017

Rewelacja wątek zamknięty W niedzielę trzeba mieć sporo szczęścia, żeby się gdziekolwiek dostać do...
~J
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 maja 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
143

94

wątków

do góry