Widok

Dr Andrzej Zinkiewicz Ginekolog

Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Nie polecam jeśli szanujesz swój czas i pieniądze. Lekarz tworzy godzinne opóźnienia!!! Wychodzi z gabinetu na 30 minut podczas gdy pacjentki czekają już godzinę w poczekalni. Nie wiem jak można brać pieniądze za wizytę prywatną, zapisując pacjentkę na konkretną godzinę i jeszcze kazać czekać kilka godzin na swoją kolej. Po za tym odpowiada pacjentkom na pytania o ich stan zdrowia przy otwartych drzwiach bez zachowania klauzuli poufności; cytuję wypowiedź lekarza: "trzeba tam głębiej palce włożyć". Brak szacunku dla pacjenta, drzwi w przychodni tekturowe przez które również słychać całą rozmowę prowadzoną z pacjentką w czasie jej wizyty. Gdyby to pacjent przyszedł 3h opóźniony Pan doktor na pewno nie był by zadowolony i odmówił by wizyty takiej osobie - więc czemu lekarzowi pozwala się na taką ignorancję i brak profesjonalizmu (panie w recepcji tłumaczyły doktora "ale to on zawsze ma takie opóźnienia, Pani nie wiedziała")? Nie przekonałam się jaki jest Pan doktor bo zrezygnowałam z wizyty prywatnej, nie chciałam być badana pod presją czasu i będąc już zdenerwowaną przez powstałe z winy lekarza opóźnienie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety te opóźnienia to norma, ja również uważam, ze to brak szacunku i zła organizacja pracy. Poza tym diagnozy Pana Doktora tez niestety nie zawsze są trafne, Pan Doktor popadł już w rutynę i wszystkie Panie leczy na grzybicę. Sam nie da skierowania na badania jak się go nie poprosi, tylko wypisuje leki w ciemno i to nie koniecznie te najbardziej pomocne, ale takie, z których jak się domyślam ma profity.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Pilne!!! Stomatolog i narkoza!!! (29 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Z góry informuję wszystkich, że to nie żart i niech nikt nie próbuje mnie...

Jakie tabletki na libido działają (35 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

Polecony proktolog prywatnie -ratunku hemoroidy!! (11 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 8 m-cu ciąży i zrobiły mi się strasznie bolesne hemoroidy, są nie do...

do góry