Widok

Dr. Anna Abacjew-Chmyłko

Witam, czy któraś z Was kobietki, wie ile kosztuje wizyta u Pani Dr Anny Abacjew-Chmyłko? wybieram się niedługo i chciałabym tak orientacyjnie znać cenę :-) dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprawdę nikt nie wie??
ja bylam kiedys to placilam za same usg 50 zl.a pozniej poszlam na wizyte to 100zl.
Witam. Ja chodzę do Pani Ani. Wizyta to 130 zł. (Badanie ogólne,USG i cytologia) Mówię o gabinecie na Dmowskiego. Jedno Ci mogę powiedzieć-polecam.
Dziękuję :-)
czy ta pani dr wystawia skierowania na darmowe badania jak się idzie do niej prywatnie? czy trzeba za wszystko płacić?
czy można się do tej doktor dostać na nfz? jeśli tak to bardzo proszę o nr telefonu żeby się zarejestrować jeśli ktoś posiada :)
nie mozesz dostac skierowania na badania z nfz na prywatnej wizycie. Dotyczy wszystkich lekarzy. Prywatna wizyta, prywane badania, wizyta nfz, badania na nfz.
Ja też polecam. Chodzę już 6 lat. Ciąża. I wizyty kontrolne normalne. Tylko te kolejki nawet prywatnie trzeba czekac. Bo kazdy chce właśnie tAm;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
130 wizyta zwykla, 1550 wizyta przy prowadzeniu ciazy. Babka jest swietna. Bezstresowa wizyta, odpowie na wszystkie pytania, mila, nie krepujesz sie rozebrac, pytac o rozne sprawy.
> 1550 wizyta przy prowadzeniu ciazy

dosyć słono.. ;)

BTW: "Dr" a nie "Dr."
sadyl geniuszu...chyba widzisz, ze dr. pojawilo sie nawet przy twojej wypowiedzi.
czy dr Abacjew-Chmyłko wykonuje też usg genetyczne i połówkowe czy trzeba wybrać się do kogoś innego ( przy prowadzeniu ciąży u niej)?
wykonuje, podczas ciazy prowadzi wszystkie szczegolowe przeglady i usg;) smialo mozesz korzystac. Jest naprawde szczegolowa i dokladna.
Wiecie czy wizyta u Pani doktor Abacjew w szpitalu studenckim jest również płatna ?
nie. na nfz.

Inne tematy z forum Zdrowie

Depresja (30 odpowiedzi)

Od kilku tygodnia jestem leczony z powodu depresji , będącą wynikiem stresu związanego z...

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (41 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

do góry