Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Skorzystaliśmy jeden raz i o jeden raz za dużo! wątek zamknięty Jedzenie "przyjechało" po prawie dwóch godzinach. Zimne, a co najważniejsze...
~Karol
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 października 2016

fajne miejsce wątek zamknięty Fajnie ze pojawiają się miejsca, w których możesz zjeść dobrze i zdrowo. Nie...
~Aneta
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 lipca 2016

Nagminnie brak zgodności zamówienia z dostawą wątek zamknięty To już trzeci raz dzisiaj kiedy dostaję nie to co zamówiłem. Jeżeli zamawiam...
~niezadowolony
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 maja 2016

Fatalna obsługa wątek zamknięty Właściciel powinien chyba pomyśleć o wymianie personelu, bo ta obsługa, która...
~A.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 października 2015

Polecam! wątek zamknięty Będąc na diecie nie spodziewałam się, że mogę po prostu zamówić coś do...
~Justyna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 7 marca 2015

Polecam! wątek zamknięty + możliwość wyboru ( pełnoziarnista tortilla, pełnoziarnisty makaron ! ) + w...
~Agata
-

dodano: 15 października 2014

:) wątek zamknięty W końcu mogę zjeść na mieście bez wyrzutów sumienia, a nawet zamówić na wynos...
~j.k1
-

dodano: 1 października 2014

fajny barek - smacznie i zdrowo wątek zamknięty Smacznie i zdrowo. Jedyny mankament- te wszechobecne informacje dietetyczne,...
~am
-

dodano: 25 września 2014

gorąco polecam!!! wątek zamknięty Czegos takiego brakowało w 3-miescie!! Pyszne sałatki. a jak brakuje mi czasu...
~nik
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 września 2013

Polecam wątek zamknięty Jedzenie oceniam na bardzo dobrem obsługa miła
~Mikołaj
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 16 września 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry