Widok

Dr Bartosz Karaszewski neurolog

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś leczy się u dr Kraszewskiego i może powiedzieć czy warto, wizyta jest dość droga a nie mogę znaleźć żadnych informacji. Podpwiedzcie.
image
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nikt nie zna tego lekarza, to jest neurolog z UCK, może kogoś u niego był?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kierownik Kliniki i Katedry Neurologii. Poczytaj w internecie- duże doświadczenie zdobyte w Polsce i w innych krajach. Otrzymał wiele nagród. Bardzo dobry diagnosta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziękuje za odpowiedz, byłam ciekawa tez opinii osób, które się u niego leczą, może ktos się wypowie, to dla mnie ważne, od dawna szukam dobrego neurologa.
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

wiesz z lekarzam to różnie bywa, nie wiem dla kogo szukasz tego neurologa, czy dla dorosłego, czy dla dziecka. On chyba zajmuje się głównie udarami, to taki typ nerda, kujona, więc jest szansa że dokładnie zbada i zauważy coś czego ktoś inny nie zauważy. Uważam że wszyscy neurolodzy z UCK są w porządku. Cena jest wysoka ze względu na jego tytuły, jaka będzie jakość wizyty zależy od przypadku z którym się zgłosisz (wiele w neurologii czasem zdziałać się nie da) i od Twojego oraz jego nastawienia. :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak umówić się do niego na wizytę, nigdzie nie mogę znaleźć kontaktu do jego gabinetu ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też chciałabym się umówić na wizytę ale nie mogę znaleźć kontaktu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

do góry