Widok
Ja zawsze dzwonie, ale tylko po to, zeby miec pewnosc, ze bedzie. Moze gdzies wyjechac, byc chory itp. Przychodzisz i czekasz, 2-3 godziny, czasem dluzej. My zwykle przychodzimy, zajmujemy kolejke, idziemy na obiad, czasem jeszcze na spacer, a czesm ja siadam i pilnuje kolejki, a moi panowie spaceruja. Przez tyle godzin dziecko by jajo znioslo ;) .
Dr Mikaszewski jest super.
Dr Mikaszewski jest super.
Podobno dr jest najlepszym specjalistą. Tylko jest jeden problem- kolejki... Jeszcze czegoś takiego nie widziałam...:( dr przyjmuje od 16, mąż był w Sopocie przed 15 a w kolejce był już jedenasty:( Pan, który zajął kolejkę o godz.13, był.... dziewiąty:( Pojechaliśmy jeszcze raz ok.18- a przed nami było 15 osób:( spróbuję do swissmedu... tam trzeba czekać parę miesięcy, ale może nie ma takich tłumów...
Każdy wybiera, to co lubi - moja babcia też nie wyobraża sobie, by nie czekać w kolejce do lekarza - nawet jak ją zapisują na konkretną godzinę, przychodzi 2 godziny przed czasem, by sobie pogadać. Ja wolę być umawiana na konkretną godzinę (pod warunkiem, że potem nie muszę i tak czekać 2-3 godziny, bo jest spóźnienie)