Widok
Dr Krzysztof Jankowski jest z-cą ordynatora w Wojewódzkim. Prowadzi teraz moją ciążę. Jestem z niego zadowolona. Zawsze pomocny, zawsze odbiera telefon, więc czuję się bezpiecznie. Chodzę do niego prywatnie. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to sprzęt USG, dość słaby. Na USG połówkowe idę do kogoś innego.
ja 2 razy byłam w przychodni na Jagiellońskiej u jakiegoś Jankowskiego :P imienia nie pamiętam :P facet okropny! jakiś taki długowłosy(włosy tłuste)... gdzieś tak ok 40-tki.
miałam być u niego 3 razy, byłam 2 - a to i tak cierpliwość musiałam ćwiczyć... potrafił spóźnić się do przychodni 2 godziny, bo wizyta u prof się przeciągnęła - jakby mnie to obchodziło.. :P
miałam być u niego 3 razy, byłam 2 - a to i tak cierpliwość musiałam ćwiczyć... potrafił spóźnić się do przychodni 2 godziny, bo wizyta u prof się przeciągnęła - jakby mnie to obchodziło.. :P
laski krzysztof jankowski w invickie? ten sam co jest zastepca ordynatora w wojewodzkim? bo jestem zdziwiona...chodze do neigo prywatnie do wrzeszcza na zubrzyckiego,a nie wspomnial mi ze w invikcie pracuje,chyba ze od niedawna,bo w invikcie bylam na usg w styczniu,a do niego chodze od wrzesnia ubieglego roku.
Jeśli chodzi o dr Artura Jankowskiego (dość młodego) to odbierał mój poród w Wojewódzkim. Wspominam go jako życzliwego, bardzo sympatycznego lekarza, z dużym (na poziomie) poczuciem humoru. Ale więcej nic nie powiem, gdyż ciążę prowadził inny lekarz, i z dr Arturem 'miałam styczność' jedynie przy porodzie. Ponoć przyjmuje w jakiejś przychodni w Gdańsku, ale dokładnie nie wiem.
słonko----krzysztof jankowski ze szpitala wojewodzkiego przyjmuje w invikcie na podwalu grodzkim, nawizyte czeka się ok miesiaca na nfz---jak zadzwonisz ok 10 dnia kazdego miesiace to cie na kolejny miesiac zarejestruja,,, a prywatnie oczywiscie szybciej ale nie wiel ile kosztuje wizyta bo ja na nfz chodzę do niego,