Widok
Szczerze nie polecam! Konował a nie lekarz! Źle zaznaczył i obliczył NT i stwierdził, że płód (15t.c.) na pewno ma zespół Downa lub Turnera, ale mam się nie martwić, bo da mi skierowanie i w każdym szpitalu przeprowadzą terminację. Załamana zrobiłam dodatkowe badania i wszystko było w jak najlepszym porządku. I tak 3 miesiące temu urodziłam zupełnie zdrowego synka:)))
Jeśli kiedyś spotkam tego konowała, to zmieszam z gó....
Jeśli kiedyś spotkam tego konowała, to zmieszam z gó....
Ponieważ był to jeden z lekarzy u nas w ośrodku a czas pierwszej wizyty nadszedł ( ok 11 lat temu) zapisałam się na wizytę.
Wstyd, wstyd, i jeszcze raz wstyd nie miłe moim zdaniem nie przystojące terminy nie medyczne, nie chęc do odpowiedzi na pytania. PORAŻKA!! Nie radzę nikomu.
Na szczeście następna moja wizyta była już prywatna u normalnego lekarza dr. J.Fiutowskiego tak lata mineły a 20 mcy temu urodził się mój synek ( całą ciąże prowadził dr.Fiutowski) Z czystym sumieniem mogę go polecac!
Wstyd, wstyd, i jeszcze raz wstyd nie miłe moim zdaniem nie przystojące terminy nie medyczne, nie chęc do odpowiedzi na pytania. PORAŻKA!! Nie radzę nikomu.
Na szczeście następna moja wizyta była już prywatna u normalnego lekarza dr. J.Fiutowskiego tak lata mineły a 20 mcy temu urodził się mój synek ( całą ciąże prowadził dr.Fiutowski) Z czystym sumieniem mogę go polecac!