Widok

Dr. Lecter

.......to niebylo bezposrednio do Ciebie...ale widze ze musisz miec cosik na sumieniu....skoro sie odezwales....ale moze to lepiej..przynajmneij widze ze to co pisze ktos czyta...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"..."

..........Czlowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te które w innych budzi.....

SAMOTNA...

...ale Ty potrafisz...zadziwiać(ale mnie nie przestraszysz!)
Nie tak łatwo mnie zniechęcić(i na pewno nie o to chodzi, co było w tych bredniach Wer napisane)
Gdybyś nie była wrażliwa...Twój wybór cytatów , które piszesz- byłby inny...
Trzymaj się ciepło!
Pa !
Ps. ...i czekaj na nową wiadomość (...w tamtym rodzaju pliku...Ty wiesz o co mi chodzi , prawda ? )

LATYNOSKA...

.
...sposób na nudę ?!

Przecież to proste!-napisz coś więcej(i pisz częściej) na te stronkę- przez niektórych nazywaną ŚMIETNIKIEM(przez mą obecność :) ), lub ODDZIAŁEM P, lub też tylko HYDEPARKIEMTRÓJMIASTO...
Wybierz sobie opcje i klikaj do woli...a poznasz nowych PRZYJACIÓŁ , może i wrogów, obojetnych lub po prostu ŻYCZLIWYCH Ci userów...
Powodzenia!
Jednego zainteresowanego Twą obecnością juz masz-to tylko ja...

No to do dzieła!
Ja również kocham Trójmiasto(widzisz i juz mamy cos wspólnego!)
pa
.

Inne tematy z forum Hydepark

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (150 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

do góry