Widok

Dr. Lecter

.......to niebylo bezposrednio do Ciebie...ale widze ze musisz miec cosik na sumieniu....skoro sie odezwales....ale moze to lepiej..przynajmneij widze ze to co pisze ktos czyta...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam w domu

prawo jazdy kategorii M (na miotłę). oczekuję propozycji

WER...chodź na tą siłownie...masz racje-tam Twoje miejsce...A tutaj posprzataj-tylko o Swoich śmieciach nie zapominaj...bo

- ły..., /b>

K.NN

........wiem.......pamietam....dziekuje......Ty tez uwazaj na siebie i usnij spokojnie w poczuciu szczescia...

"..."

................Trzeba iść przez życie tak cicho, aby nas los nie zauważył......

Samotna

Skąd przepisujesz swoje złote myśli?

Canabis

.....to nie sa moje mysli....za glupia jestem zeby cos takiego wymyslec..... to sa cytaty... slowa innych lub fragmenty z ksiazek......ktore kiedys gdzies widzilam i przeczytalam... dzieki nim mozna odnalesc sens...one pobudzaja do szukania prawdy.....do odkrywania jej....

:)

Ja mam dziś nocną zmianę.
Idę spać ok. 3 - nie budźcie mnie!
Całusy dla personelu i "pensjonariuszy" .... no i dzikiech zwierząt!
Idę, pa

Piguła

Zauważyłem, że Wer przejawia ochotę wyjścia ze szpitala. HEHEHE Naiwniak. Znowu mu się zdaje że może sobie dobierać ludzi jakich chce, a nie jakich dostanie do swojej sali

Nocne zmiany

Aż do niedzieli. Fajnie, co?
Pogram w prosektorium z palaczem w brydża.

Cytryna

Kiedy czesała swoje ciemne, gęste włosy, jak codzień wyszła ze swojego ciała, i spojrzała na siebie okiem samotności. Nikt nie szepnął - świetnie wyglądasz. Ani nawet - wyglądasz beznadziejnie -, bo nikogo tam nie było. Samotność z reguły nie zwraca uwagi na wyglad zewnętrzny. Dziś było jak zwykle.

- Jaką maskę Ci podać?
- Żadną.
- Zapomniałaś już, że bez maski jesteś niczym? - samotność nie doczekała się odpowiedzi. - Dziś będziesz niemiła, milcząca, kwaśna i arogancka. Tak przez cały dzień. A jutro wymyślę coś bardziej ambiwalentnego"

Dziewczyna potulnie wypełniała polecenia swojej samotności. Związała włosy. Zrozumiałem, że sama nie wie, jaka chce być.
Większość z nas ma setki twarzy. Żyją w nas osoby, które dobrze znamy, podziwiamy, ale także te mroczne, dobre lub złe.

*********************************************************************************

Czy jest tu ktoś kto tak jak ja czuje się czasami zagubiony w tym pokręconym życiu???

iulia

....kazdy ma chwile zwatpienia....trudno jest zrozumiec ten zakrecony swiat ludziom, ktrorzy... ktrorzy wyznaja troszke inna hierarchie wartosci....ktorzy oprocz pieniedzy do szczescia potrzebuja takze zrozumienia, wsparcia, przyjazni, milosci, swiadomosci bycia kochanym....
niejestes sama.....na tym swiecie jest wiele bladzacych dusz...poszukujacych
szczescia........zrozumienia........milosci.......itp

"..."

.............Być człowiekiem to właśnie być odpowiedzialnym. To znać uczucie wstydu w obliczu nędzy, której nie jesteśmy winni. To odczuwać dumę ze zwycięstwa odniesionego przez kolegów. To czuć, kładąc swoją cegłę, że się bierze udział w budowaniu świata......

K.NN.

Musiałbym sprzątnąć Ciebie a tym się brzydzę . lepiej to zlecić ślużbom oczyszczania , mają odpowiedni sprzęt ; widły , maski , rękawice etc.

SAMOTNA

Myślę, że masz rację... Często czuję, że ludzie nie rozumieją mnie tak jak powinni, nie postrzegają mnie tak jak powinni. Na szczęście mam jeszcze gitarę :-)

K.NN.

Sam tego chciałeś . Więc opowiem co się dowiedziałem
od ludzi ze starej Gratki tej w Dz. Bałtyckim ; Ludwik Benn , bo tak brzmi Twa ksywa , stara się "wyłapywać" młode dziewczynki ................. a potem, je nachodzi podając propozycje ...... . Trudno , się od niego odczepić -- a zawsze ma moc czasu .......
Niektóre Panie z redakcji , bały się wracać po zmianie wieczorem . Ostrzegam więc dziewczyny , aby nie wpadły w to bagno . Te informacje otrzymałem od kilku niezależnych osób z dawnego HP. Możecie je sprawdzić.

iulia

....najwazniejsze to rozumiec samego siebie.... a jesli rozumiesz a bynajmniej probujesz zrozumeic innych ludzi to juz polowa drogi do sukcesu..... z czasem powinien sie znalesc takze ktos inny kto Cie zrozumie....komu zaufasz...i bedziesz wiedziec ze zawsze bedziesz mogla liczyc na ta osobe.....ze ona zawsze zrozumie Cie tak jak powinna.....niewszyscy bowiem potrafia akceptowac ludzi takich jakich ich zastana.....chca za wszelka cene znalesc w ludziach to czego im brakuje lub dzieki innym osiagnac cos.......gubiac przy tym to co naparwde jest wazne w relacjach miedzy ludzmi.....

SAMOTNA

(...)słowa, które napisałaś dużo dla mnie znaczą, wcześniej chyba nie zdawałam sobie z tego sprawy, właśnie z tego o czym wspomniałaś(...)

iulia

.......slowa ktore napisalam to tylko splatek mych mysli ubranych czasem w mniej a czasem w bardziej odpowiednie wyrazy.... niemozna wszytskiego brac nazbyt serio...bo to tylko moje odczuwanie i postrzeganie swiata.... wszystko nalezy poddac wlasnej analizie i samemu wyciagac wnioski..... ale ciesze sie jesli moglam w czyms pomoc....czasem spostrzerzenia innych ludzi sa bardzo pomocne w odkrywaniu wlasnej drogi do zrozumienia i szczescia.... dlatego niemozna sie zamykac na swiat nawet jesli sie on nam niepodoba... trzeba sluchac i byc czujnym obserwatorem.... tak mi sie wydaje.....

Inne tematy z forum Hydepark

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Muza musi grać. (3002 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry