Widok

Dr Matkowski Lux-Med

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam,
Mamusie korzystające z Lux-Medu proszę podpowiedzcie czy dr Matkowski robi usg na każdej wizycie czy trzeba umawiać się i na wizytę i osobno na usg???
Chodzi o prowadzenie ciąży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W lux med na usg musisz odzielnie się zapisywać niestety.
Wiem, że są gabinety ginekologiczne z usg i niektórzy lekarze na wizycie robią usg, ale niestety nie wiem jak to jest w przypadku dr Matkowskiego dlatego pytam :)
To nie jest kwestia lekarza tylko miejsca gdzie przyjmuje, jeśli pójdziesz do niego do lux med musisz odzielnie na usg się zapisywać, ale jeśli prywatnie do starmedu do niego na morene to masz od razu usg przy każdej wizycie.
Dr Matkowski przyjmuje we wt w gabinecie z usg a w śr w gabinecie bez usg. Jak chodziłam do niego we wt to zawsze miałam usg.
We wtorek robi zawsze usg ale sprzet jest slaby. Wiec polowkowe trzeba gdzies zrobic z lepszym sprzetam. W srode nie robi usg bo nie ma sprzetu
O! Właśnie o to mi chodziło, dziękuję bardzo :)
A nie wiecie czy u siebie prywatnie ma lepszy sprzęt?
tak ma zdecydowanie lepszy. w lux medzie dostać się na wizytę z usg to min 2 mc czekania.
Dr Matkowski przyjmuje też na ul. piecewskiej na morenie i tam na każdej wizycie robi usg. Sprzęt dobry i z terminami tez raczej bez problemu
A ile kosztuje tam wizyta?
Prywatnie koszt 120zl i masz usg na dobrym sprzecie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
120zl i usg zawsze. I jak nie jesteś w ciąży to i cytologia masz w tej cenie
Dziękuję Wam bardzo :)
Polecam doktora w 100 %, Prowadził moją ciążę w Medicover - ma każdej wizycie było USG.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

Wakacje z dziećmi (122 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

do góry