Widok

Dr. Monika Chwastek

Czy któraś z Was ma jakieś doswiadczenia z tym lekarzem? Widziałam na stronie www, że ma wiele kursów pokończonych dot. ginekologii i położnictwa, ale chciałabym dowiedzieć się jaka ona jest...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodzilam do niej w ciazy (wprawdzie dodatkowo bo mam abonament z pracy w medicoverze, wiec za darmo, a jeszcze chodzilam do innego lekarza prywatnie, za to rzadziej) i szczerze polecam, zalecala wszystkie badania, regularne wizyty i zawsze wyjasniala wszelkie watpliwosci, wszystkiego dopilnowala, jak zle sie czulam dawala zwolnienie, nic nie moge jej zarzucic; moj synek konczy juz roczek:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam ja jej nie polecam ,poszłam do niej tylko raz i wproeadziła mnie w błąd ,spózniała mi sie miesiaczka i to 3 tygodnie zrobiłam test ale nic nie wykazał wiec zadzwoniłam do medikoveru i ona akurat przyjmowala zbadała mnie i powiedziala mi ze jestem w ciązy ucieszyłam sie bardzo ,badanie trwało 5 minut i 5 minut siedziała w gabinecie nic mi wiece nie powiedziała co mam dalej robic czy jakies witaminy itd.ale cos mi nie dawało spokoju pojechałam na zaspe i zrobiłam bthcg i sie okazało ze wogóle nie byłam w ciazy bardzo to przezyłam ,przez kilka dni nie moglam dojsc do siebie bo wczesniej tez raz poroniłam ,wiec ja jej nie polecam .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Może ktoś jeszcze miał doświadczenia z tą panią?
Jakaś mało popularna ta Pani jest :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani Doktor jest rewelacyjna. To moja pierwsza ciąża i jak narazie jestem bardzo zadowolona z jej "usług". Zawsze miła, uśmiechnięta, widać, że ma spore doświadczenie, do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie. Zaleca badania, interesuje się ciążą, jej przebiegiem, zaleca regularne wizyty. Jednym słowem mówiąc mam nadzieje, że moje dziecko urodzi się zdrowe i będę bardzo wdzięczna Pani Doktor za pomoc i opiekę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja jestem bardzo zadowolona!!!! Pani Monika prowadziła moją ciąze od początku do konca ,odpowiadała na wszystkie pytania które mnie nurtowały zawsze mozna bylo w w razie wątpilwiości zadzwonić .Pani Doktor doskonale przygotowała mnie do porodu ,opieka poporodowa tez doskonała .Polecam wszystkim taki lekarz to skarb!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam na wizycie u pani doktor , poleciła mi ją znajoma, która jest w ciaży . można do niej zadzwonić w każdej chwili i poprosić o wizyte.
Ja po wizycie u niej też wyszłam zadowolona. Powiedziała mi co mam robić i zaleciła odpowiednie leki. POlecam
image
[url=http://pierwszezabki.pl]image
a przepraszam chodzisz do pani doktor prywatnie czy do przychodni???
Bardzo miło wspominam panią dr Chwastek. W 2005 straciłam dziecko, będąc już w 4 m-cu ciąży i trafiłam do szpitala i lekarzem na izbie była właśnie pani dr.( a zaznaczam, że pani dr nie była moim lekarzem prowadzącym ciążę ). Była cudowna, przeszłam załamanie nerwowe, a ona siedziała przy moim łóżku i tłumaczyła dlaczego tak się stał i lepiej, że tak się stało. Po wyjściu ze szpitala jeszcze długo byłam jej stałą pacjentką, ponieważ po poronieniu nastąpiły pewne komplikacje z moim zdrowiem i to właśnie pani dr Chwastek mnie prowadziła. Zrobiła mi wszystkie możliwe badania, wprowadziła odpowiednie leczenie ( nawet raz dostałam od niej darmowe leki ). Polecam jest na prawdę super człowiekiem i lekarzem i nie wierzę, że mogła się zmienić na gorsze
Czy wie ktos moze w jakim szpitalu pracuje dr Chwastek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a może ktoś wie ile ta pani bierze za samą wizytę i za wizytę z usg?
czy ta doktor wystawia skierowania na bezpłatne badania gdy wizyta jest prywatna?

Inne tematy z forum Zdrowie

Niskie libido w wieku 25 lat (7 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, Od kilku miesięcy odczuwam niskie libido, mam również problemy z erekcją....

Depresja (30 odpowiedzi)

Od kilku tygodnia jestem leczony z powodu depresji , będącą wynikiem stresu związanego z...

Nie mogę osiągnąć orgazmu (3 odpowiedzi)

Witam kochając się z partnerem nie mogę dojść do orgazmu czy to jest stan normalny?

do góry