Widok

Dr Ratnicka gdzie przyjmuje?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie idę na wizytę do dr Ratnickiej (przyjmuje na Grunwaldzkiej 212) ale jestem z Gdyni i nie wiem gdzie wysiąść z skm w gdańsku żeby jak najbliżej jej gabinetu. Czy to przymorze , czy zaspa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No prywatnie to bzdura ja prywatnie do niej czekałam miesiac
a teraz czekam 8 bo państwowo i strajkowali

Wogóle to taka bzdura że przyjmują prywatnie i jeszcze tyle czasu sie czeka.
Ja czekam juz 8 miesiecy ale do super specjalisty od endometriozy

Też mam nadzieję ze mi pomoże a czekam na wizytę chyba z 4miesiące
Prosze mam nadzieję ze w miarę jasno wytłumaczyłam i życze powodzenia mam nadzieję ze tobie pomoże

Dzięki za szybką odpowiedź:)
Jak wyśiądziesz na zaspie to kieruj sie w strone ulicy Grunwaldzkiej jak zapytasz kogos to ci powie w która stronę .
A potem jak już będziesz na głównej ulicy to w Lewo do pierwszego przejścia ze światłami jak przejdziesz na druga stronę to potem w prawo i po lewej stronie będziesz miała duzy budynek Hossy taki oszklony.

Zresztą będziesz widziala go już jak wyjdziesz na Grunwaldzką

No mi też narazie żaden lekarz nie pomógł. O niej właśnie słyszałam dużo dobrych opiń i onkolog mi ją poleciła. Teraz mnie trochę zmartwilaś...Chyba zaryzykuje w końcu byłam u tylu leakrzy. Możesz mi powiedzieć tylko jak wysiąde na zaspie do w którą stronę mam iść?:) Pokieruj mnie proszę:)
Zaspa ale ja ja odradzam szczerze
Sama szukam dobrej ginekolog-endokrynolog bo ta nie nalezy do najlepszych niestety.
Odradził mi ja mój lekaż ginekolog po tym jak na endometriozę nie dotałam żadnych leków i niestety wylądowałam w szpitalu

do góry