Widok

Dr Sova, dr Sławomir Piotrowski czy dr Cieszyńska - który laryngolog lepszy dla 3,5-latka?

Poszukuje dobrego laryngologa (Gdańsk, Sopot,Gdynia). Synek ma przewlekły katar, który powoduje problemy z uszkiem. Pediatra podejrzewa problem z 3 migdałem.
Jakiego laryngologa polecacie?
Dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiesz co ja juz naczytałam się tyle opini na temat różnych laryngologów i u wielu byłam z synkiem(4lata) także szczerze ci powiem że chyba nie ma jednego najlepszego. Teraz ze względu na to że mamy skierowanie na wycięcie 3migdała i jestesmy zapisani na zabieg chcę skonsultować to z jeszcze jednym lekarzem nazywa się Narożny przyjmuje w Gdańsku na ul. Gen de Gaulle'a 3/2 chyba jedyny lekarz o którym nie widziałam ani jednej złej opini. Poszukaj w internecie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mogę polecic dr Mikaszewskiego z Sopotu (prywatnie) a w akademii na nfz
Dzisiaj byliśmy u dr Joanny Cieszyńskiej (otolaryngolog, audiolog-foniatra). Podejrzewaliśmy problemy ze słuchem u Syna (z powodu przeciągającego się od października kataru).
Faktycznie Pani Dr stwierdziła niedosłuch z winy powiększonego, uciskającego migdałka. Ale póki co będziemy próbowali zasuszyć go kroplami do nosa (robionymi na receptę).

Pani Dr bardzo sympatyczna, super podejście do dziecka, wszystko nam tłumaczyła. Młody ślicznie współpracował - zarobił dwa lizaki i dwie naklejki od Pani Dr ;)
Za miesiąc kontrola.

Byliśmy w Fona-med na Kościuszki. Na wizytę czekaliśmy ok miesiąc(na NFZ).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Mikaszewski, polecam, przyjmuje też w Swissmedzie

Inne tematy z forum Zdrowie

Ortopeda luxmed gdańsk (12 odpowiedzi)

Witam! Ma ktoś doświadczenie z którymś z ortopedów w luxmedzie najlepiej w Gdańsku? Z tego co...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (12 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

do góry