Widok

Dr Witold Libionka neurochirurg - proszę o opinie.

Witam,
niedługo mam mieć operacje, chciałabym się dowiedzieć opinii na temat tego neurochirurga.. W internecie jest bardzo mało informacji o tym doktorze, może ktoś coś napisać.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nic nie wie??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeden z najlepszych , jestes w swietnych rekach .
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuje za odpowiedź, sprawia wrażenie takiego co wie co mówi i będzie robił ale wiadomo strach jest..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co będzie cięte?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
głowa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest swietny . I to dla tego zostal sciagniety z Krakowa przez profesora a zarazem ordynatora swojego .
No to mnie troszke uspokoiłaś :) W czwartek ide na konsultację do dr Zielińskiego jestem ciekawa co on powie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobry lekarz godny zaufania
To bardzo dobry neurochirurg..dal mi drugie zycie...dziekuje mu z calego serca..wdzieczna pacjentka po zaklipsoeaniu tetniaka...Malgorzata
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Libionka jak i inni lekarze Liczbik, Wasilewski, Kloc, to są neurochirurdzy którzy asystują przy zabiegu embolizacji, sam zabieg przeprowadza dr Zapaśnik, jemu zawdzięczam życie i szybką reakcję. Opieka na oddziale również na wysokim poziomie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Operacja tetniaka mozgu to nie tylko embolizacja, w innych przypadkach zabieg przeprowadzaja neurochirurdzy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Zapasnik jest radiologiem
Tak jest tez tak uważam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Libionka jest wspanialym neurochirurgiem..mnie operowal po peknieciu teniaka i dal mi drugie zycie...specjalista i wspanialy czlowiek..dozgonnie jestem mu wdzieczna..ma zlote rece...

w lepszych rekach nie moglas byc-wspanialy lekarz i ma zlote rece..mi uratowal zycie za co skladam mu serdeczne dziekuje...w takich rekach jestesmy bezpieczni..dziekuje panie doktorze -Malgorzata Zaremba
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny lekarz i bardzo skromny człowiek. Operował moją mamę kilka lat temu. Udana operacja przedłużyła jej życie . Niestety później przegrała walkę z chorobą nowotworową - glejakiem mózgu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam sie z panem..przykro tylko ze mama panu odeszla ale dzieki takim ludziom jak pan doktor Libionka mozemy cieszyc sie dluzej zyciem..Ja dostalam je tez od pana doktora po raz drugi i moja wdziecznosc jest dozgonna bo to dobry specjalista i wspanialy czlowiek..pozdrawiam serdecznie Malgorzata Zaremba
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, chciałam się doradzić w kwestii operacji guza mozgu na rdzeniu kręgowym. Czy ktoś ma doświadczenia operacji tego schorzenia u dr Libionki ? Proszę o pomoc

Doktor Libionka ma ogromne doświadczenie w operacjach guzów ośrodkowego układu nerwowego. Podejmuje się bardzo trudnych i skomplikowanych operacji. Najlepiej umówić się na wizytę osobista w Vital Medic w Kluczborku lub w Gdańsku albo wizytę online przez znany lekarz o uzyskać kwalifikacje do zabiegu.

Lekarz extrA a po Nim trzeba
się neurologicznie rehabilitować https://reha-fizjoprofession-gdansk-sopot.business.site/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
W lutym minie dwa lata mojego zabiegu kręgosłupa L3/4 jestem bardzo zadowolona,muszę wspomnieć że doktor Gałązka zaproponował mi pas ortopedyczny co wy na to ?.Polecam z całym sercem doktora Libionkę i dziękuję że jesteś z nami.
Pani Danuta proszę o więcej szczegółów bo mąż lat 29 wybiera się na operacje stabilizacji kręgosłupa u dr libionki obawia się bardzo ze dalej kręgosłup będzie bolał jak jest u Pani ?

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (23 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Czym myjecie skorę głowy przy łuszczycy? (4 odpowiedzi)

Czy są tutaj osoby, które chorują na łuszczycę skóry głowy? Czym myjecie skórę głowy?

Jaki szampon na łuszczycę skóry głowy? (4 odpowiedzi)

Macie coś sprawdzonego na łuszczycę skóry głowy? Zaczęło się od drobnych łusek, a teraz mam już...

do góry