Widok

Drodzy Mieszkańcy Koleczkowa

Przypadkowo trafiłam na to forum i jestem zszokowana poziomem co niektórych podjętych tutaj dyskusji.
Pragnę uświadomić co niektórym, że żyjemy w 21 wieku.
Jednak co niektórzy wykorzystują to forum tylko po to by komuś naubliżać i zrobić ze swojego wątku sensacje.
Zachowują się jak zacofani ludzie, którzy odkryli coś takiego jak internet i próbują za jego pomocą poczuć się jak ,,macho'' i anonimowo sprawić komuś przykrość tylko po to, aby się dowartościować.
Teksty typu: ,,Zmienić go albo wyrzucić !'' brzmią jak jakiś okrzyk do boju, który zamierza zebrać grupkę ,,wojowników'' zamierzających wynieść owego ,,gościa'' i wynieść go poza granicę jakże ucywilizowanej wsi Koleczkowo.
Robi się tu jakaś żenująca arena wrażania swoich zawistnych zażaleń.
Spróbujcie dorosnąć i zachowywać także w wirtualnym świecie w miarę swoich możliwości jakąkolwiek kulturę.
Miejcie na uwadze, że nieprzemyślane działania mogą doprowadzić do tragedii. Jeżeli ktoś przeszkadza Ci swoją osobą to zostaw to dla siebie bo nikt nie jest pępkiem świata. A jeżeli ktoś na większą skalę wadzi Tobie to nie bądź tchórzem i W REALU porozmawiaj z tą osobą. Każdy ma wady i zalety. Przykro mi, ale nie ma ideału, który dogodzi wszystkim,
zanim spróbujesz kogoś ,,zaszczuć'' przemyśl to, czy Twoja osoba aby na pewno jest taka doskonała.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 13
Droga Martyno wszystko co napisałaś jest prawą ,ale nie to ,że trafiłaś na to forum przypadkowo.
pozdrawiam,
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8
Martyno!
Jest Ci znane znaczenie słowa "forum"?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie długo będą pisać nowe wątki, że Pani w sklepie jest nie miła, albo że nie pasuję im fryzjerka, a może że Pan listonosz też nie ten.
To są mieszkańcy Koleczkowa, którzy tylko narzekają, komentują a sami nic nie robią!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czytaj to:

My, mieszkańcy Koleczkowa, mamy swoje podziemia, GPS-y oraz telefony komórkowe dalekiego zasięgu dzięki czemu możemy narzekać narzekać na odległośc. Tak więc, szkoda że nie ma biedronki i sklepu z śrubkami.
Obudź się w Koleczkowie i poczuj wieś, wieśniaku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
fajne to było.ale jest sklep ze śrubkami,a biedronki są na łące:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tam nie ma śrubek tylko gips. A ja z gipsu altanki nie zbuduje :(
W tej bierdonce to ja serka też nie kupie :((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
racja ja szukałem 1 śrubki M10 z brązu i d*pa nawet w porcie jachtowym w Gdyni nie mieli.chyba czas kupić tokarkę i sam sobie zrobię(śrubkę).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
może z mosiądzu ?

popytaj o nierdzewkę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Koleczkowo

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

do góry