Widok

Drogerie Aster- Zabianka

Żabianka Temat dostępny też na forum:
co z nimi jest nie tak? co miesiąc szukają pilnie pracownika... nie płacą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie musi być, poczytaj Kodeks Pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kierwoniczka sprawdza wam torby? dziwne....!!! ja tam pracowałam i nigdy nie były sprawdzane torebki po pracy. Więc nie wypisujcie jakiś głupot ! a praca jak każda inna..znacie race gdzie nic nie robicie i dostajecie kase? fakt... trzeba pilonować i ale to chyba w każdej drogerii gdzie nie ma kamer! co do "zastępowania"kierwonika to chyba logiczne ze jak go nie ma to trzeba podpisać dokumenty i odpowiedziec na maile.... alew widze ze to dla nie których wielki problem poodpisywac na maile... no tak... paznokcie się połąmią... !!!
Drogerie stars wcale nie są lepsze. Ostatnio poszłam do pracy i na wstępie dowiedziałam się że już nie pracuje bo wczoraj skończyła mi się umowa (której jeszcze na oczy nie widziałam) W sumie pracowałam przez prawie trzy miesiące, a umowe dostałam na miesiąc i to na pół etatu mimo że pracowałam na cały. Wściekła jestem,
http://biznes.trojmiasto.pl/Zwolnienia-grupowe-w-gdynskim-Interchemie-n66170.html ASTER
i po asterkach...nie istnieją już pozamykane, lokale do wynajęcia..koniec bajki ..za najniższą krajową
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry